Fotografia d'equip abans de començar l'encontre contra el noruec OIF Arendal.

El Fraikin es classifica per a la fase de grups de la Copa EHF per segon any consecutiu

El Fraikin BM Granollers començava l'encontre de l'eliminatòria EHF a tot gas; amb gols del brasiler Guilherme Valadao i Marc García, els catalans es guanyaven un parcial de 0-2 en el marcador amb només un minut de joc. El partit arrencava, doncs, amb molt bones sensacions per als catalans, que en el minut 5 ja obtenien una màxima regna de +3 (1-4) en haver-se estrenat també el capità David Resina i el jove Ferran Solé. El tècnic noruec Marinko Curtovic, acabaria demanant el primer temps mort per als seus durant el minut 9. Tot i això, poc es notaria aquest sospir en l'electrònic, que marcava una diferència de +3 favorable als vallesanos al minut 15 (4-7). No obstant això, tot no seria camí de roses pels de Viver, i és que les coses es complicarien cap al 20 del partit, quan amb l'exclusió del gran defensa Marc García, els noruecs aprofitarien per dur a terme un parell de jugades molt ràpides que els servirien per produir el primer empat del matx (7-7 al minut 20).

Ara seria Carlos Viver el que veuria la necessitat de donar oxigen als seus veient els problemes que els vallesans estaven desenvolupant en atac. Un temps mort que causaria un bon efecte reprès el joc, i que es palparia amb gols que arribaven dels canells dels joves Arnau Garcia, Marc Cañellas, Gonzalo Porras i Mamadou Gassama. Això, permetria als visitants agafar, de nou, distància i poder anotar un esplèndid 9-11 (min. 25). Els gols seguirien arribant per part del conjunt català que, afortunadament tindria la paella pel mànec fins els últims minuts previs al descans i tancaria amb un favorable 11-14.

De tornada a la pista, els noruecs trencarien el gel i realitzarien un treballat parcial de +3 amb el qual aconseguirien produir el segon empat de la trobada, aquesta vegada a 14. Tot seguit, l'entrenador Carlos Viver demanaria el temps mort per ressituar als seus després del potent inici dels rivals. Durant els minuts següents, poca seria la distància que separaria tots dos equips, que tornarien a empatar a 17 el minut 38. No obstant això, els catalans respondrien amb escreix i en el minut 40 s'anteposaven de nou amb un 17-20. La eliminatória estava cada vegada més decidida i, el fet d'anar-se apropant al final, únicament decidiria el vencedor de la trobada. El Fraikin viuria els seus pitjors minuts a la recta final, cosa que els locals aprofitarien per posar-se per davant a l'electrònic(min 52. 23-25) i acabar essent els vencedors de la trobada amb marcador final de 28-26.

El Fraikin vivia una derrota dolça en saber que, l'avantatge aconseguit en el partit d'anada a casa els havia servit per classificar-se, per segon any consecutiu, a la fase de grups de la EHF Cup. Enhorabona a tot l'equip i cos tècnic pel gran treball. #OrgullBMG