fbpx

Els respresentants del equips de la Liga Loterías Balonmano Femenino

El passat dissabte a Gijón va tenir lloc el Primer Fòrum d'Entrenadors de la Liga Loterías Balonmano Femenino, que compte amb l'aval de la Federació Espanyola

El Palacio de los Deportes de Gijón ha estat la seu que ha acollit el Primer Fòrum d'Entrenadors i Entrenadores de la Liga Loterías Balonmano Femenino. La reunió ha comptat amb la presència de 18 tècnics que formen part dels diferents staffs del clubs de la màxima categoria d'handbol estatal. 

Aquest fòrum va néixer de la inquietud de la comunitat d'entrenadors per a sumar sinergies, unir esforços i integrar recursos en benefici de l'handbol femení, respectant, valorant i recolzant els interessos comuns i intentant trobar les vies de col·laboració necessàries per aconseguir finalitats majors amb una visió profunda, així com una perspectiva global de la situació actual.

En la reunió es va fer una anàlisi d'aquesta primera part de la temporada, una revisió i propostes sobre els models de competició actual, una mesura per intentar pal·liar les lesions en les jugadores, la projecció en els equips nacionals des del treball en els clubs i un intercanvi d'idees amb l'estament arbitral.

Els nostres tècnics, José Luis Villanueva i Robert Cuesta, valoren el fòrum com una "profitosa, intensa i constructiva jornada, que esperem tingui futures edicions".

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT