El pivot Gonzalo Porras semi suspès a l'aire abans de llençar a porteria. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin es mostra irreconeixible davant el Naturhouse La Rioja

El Fraikin BM Granollers vivia el seu pitjor inici de partit contra un dels pitjors rivals de l'Asobal, el Naturhouse la Rioja. Després de patir dos contraatacs fatídics seguits per tres jugades amb pilotes perdudes, els de Viver patien un dolorós parcial de 0-5 contra els de Logronyo. No seria fins entrat el minut 6 de joc quan, Valadao encaixaria el seu primer gol i el primer pels vallesans. Els de la Rioja però, es seguin mostrant molt superiors a la pista blava davant d'un Fraikin desconcertat que perdia pilotes i tenia errors tant a la zona ofensiva com en la defensa. Fins i tot Marc Garcia es veia superat per Victor Vigo. Al minut 12, el Fraikin produïa un dels canvis importants, Almeida era substituit per Pol Sastre per intentar salvar una porteria que estava patint molt. Però malgrat el jove Sastre augmentava poc a poc les estadístiques d'efectivitat, el Naturhouse aconseguia penetrar la defensa vallesana i es mostrava imparable davant un Fraikin que no estava gens a gust i no deixava veure el seu joc habitual. Abans d'arribar al minut 20, els visitants aconseguien la màxima regna del partit amb un contunedent 9-14, i, tot i que el Fraikin aconseguiria reduir-la a 5 gols de diferència a 2 minuts del descans, l'electrònic marcaria el 9-15 per anar als vestidors.fraikin-Naturhouse-marc

De nou en pista, el Naturhouse semblava sortir encara amb més força per esgarrapar al Fraikin tota il·lusió a una possible remuntada. Durant els primers minuts de la segona, el Naturhouse augmentava encara més les distàncies obtenint un demolidor 14-23 quasi arribats al minut 40 de joc. Els de Viver tindrien una notable reacció, però ja no semblaven estar a temps per arreglar un partit que se'ls hi havia anat totalment de les mans especialment, amb el mal inici efectuat. Els de J. Gonazález per contra, constants i sense disminuir en intensitat, lluitaven per no perdre el control durant uns minuts finals on, contra tot pronòstic, el Fraikin semblava haver aconseguit ficar-se en partit. En qüestió de 5 minuts, els de la casa aconseguien posar en peu a un Palau que feia minuts que es mostrava totalment silenciós reduint una regna que era de 7 gols a 3 (22-25) durant el minut 54 de partit.

Finalment però, els de Carlos Viver no aconseguirien reduir més que aquests tres gols. La seguretat mostrada pel Naturhouse envers d'un Fraikin que seguia acumulant errades destacables en atac i amb poc encert en els llançaments, feien decantar la balança clarament cap al visitant, que tancava l'encontre amb un dolorós 24-29.

El Fraikin BMG perdia doncs l'ocasió per a sumar els dos punts a casa i permetia així, fer que el Naturhouse es proclamés vencedor d'un matx al Palau d'Esports. El cúmul de circumstàncies que englobaven el desgast dels darrers dies i el poc encert sumat a un arbitratge molt qüestionable, han fet que el Fraikin no s'acabés de trobar còmode en pista en cap moment. Una derrota dura que l'equip haurà de pair durant la setmana que té per davant abans del proper partit la setmana vinent contra el Global Caja Ciudad Encantada.

Carlos Viver: "Hoy hemos sido inferiores al rival y no queda otra que felicitar al @NaturhouseRioja Escolta

Arnau Garcia: "El viscut avui no es deu a cap dinàmica negativa, simplement han estat millors" Escolta

J. González (entrenador Naturhouse La Rioja): "Creo que hemos hecho todo en el partido y que nos lo merecemos" Ecolta

Consulta les estadístiques al següent enllaç

24 - GRANOLLERS: Sastre (Almeida); Teixeira (1, 1p), Porras (1), Blanxart, Marc García (1), Ferrer, Arnau Garcia (3), Figueras (1), Solé, Cañellas (3), Resina (4), Gassama (1), Valadao (8).
29 - NATURHOUSE LA RIOJA: Kappelin (Aguinagalde); Sánchez, Val, Velasco, Vigo (4), Garabaya, Molina (5), Malmagro (6), Stenmalm, Javier Garcia (6), Pedro Rodríguez (3), Ángel Fernández (5).