Ferran Solé saltant per sobre d ela defensa del Juanfersa COmunicalia (Temporada 2014-15 )Foto: Xavi Solanas

El Fraikin es fa amb el passi a quarts de final de la Copa del Rei amb una àmplia victòria davant el Juanfersa Comunicalia

El Fraikin es classifica per a quarts de final de la Copa del Rei després d'un partit molt solvent a Gijón. Malgrat les nombroses baixes, els de Viver van trencar el partit a l'últim tram de la primera part i van mantenir la renda durant la segona meitat.

El Juanfersa sortia a la pista amb el pronòstic esperat, molt intensos en totes les posicions, els locals plantaven cara durant gran part del primer temps. Fins superats els primers 20 minuts, les diferències en l'electrònic eren ben curtes i, la dinàmica havia estat l'intercanvi de gols entre els dos conjunts. No obstant això, i amb un temps mort demanat pel tècnic Carlos Viver, el Fraikin es carregava d'energia i, en millorar la zona defensiva, els locals tenien dificultats per a penetrar i no acabaven d'obtenir les comoditats per a fer el gol. Els catalans, van saber aprofitar l'ocasió del bon treball defensiu que estaven duent a terme per aprofitar cada pilota perduda del de Gijón i, així, convertir cada contraatac en gol. Aquesta bona dinàmica dels darrers minuts abans del xiulet els va permetre marxar al descans amb un 8-15 al marcador.

De tornada a la pista, els locals es van mostrar novament més forts amb un inici similar al del primer temps. Tot i això, el vallesans no deixaven d'estar en partit i seguien sumant gols i mantenint un avantatge que permetia seguir pensant en la victòria. El matx seguiria amb la mateixa tònica i, a 10 minuts del final, el Fraikin obtenia un avantatge de +9 (15-24) que era pràcticament sentenciador. Els darrers minuts de joc, servirien als de Viver per augmentar la regna de gols d'uns vuitens de final que culminaria amb un 20-32 a l'electrònic, deixant fora de la competició de Copa a l'equip de Divisió de Plata Juanfersa Comunicalia.

El sorteig dels quarts de final, que seran a doble partit, tindrà lloc el 19 de desembre. El Fraikin es podria trobar a equips com Ademar, Naturhouse, Anaitasuna o Barça.

L'equip gaudirà ara d'un descans merescut fins al mes de febrer, després de protagonitzar un any 2015 molt destacat.