fbpx

Mireia Torras ha comandat el KH-7 BM Granollers durant bona part del partit (Foto: Xavier Solanas)

L'equip vallesà no ha pogut començar l'any amb una victòria i deixa escapar els dos punts davant nou Elche Mustang

La Liga Loterías tornava al Palau d'Esports de Granollers després de l'aturada per competició de seleccions nacionals. El rival era l'Elche Mustang, un grup amb molts menys punts que el KH-7 BM Granollers a la classificació, i que a més havia viscut uns dies complicats abans d'arribar a l'enfrontament, amb canvi d'entrenador inclòs.

El partit ha començat amb un intercanvi d'ocasions i de gols d'ambdós equips. El KH-7 BM Granollers, tot i la intensitat defensiva, no ha pogut avançar en atac, on ha patit alguna imprecisió. Tot i que el conjunt que dirigeixen José Luis Villanueva i Robert Cuesta s'ha posat per davant a l'inici, l'esquadra vallesana ha estat més de cinc minuts sense anotar, i l'Elche Mustang ho ha aprofitat, sobretot des de la línia dels set metres, per avançar-se en el marcador.

Judith Vizuete ha estat la màxima golejadora del KH-7 BM Granollers (Foto: Xavier Solanas)La defensa de l'equip il·licità, en avançat gairebé la totalitat del partit, ha fet la guitza al KH-7 BM Granollers, que ha tingut problemes, sobretot en la primera part, per atacar en posicional. Llanos Trigueros, la portera de l'Elche Mustang, ha fet un molt bon primer temps amb sis grans aturades que han impedit que les vallesanes poguessin remuntar durant aquest primer temps.

La segona part ha estat més igualada: de fet, el KH-7 BM Granollers l'ha guanyat en gols. Tot i això, les imprecisions en atac han seguit la tònica de la primera meitat, amb moltes pèrdues que ha provocat la defensa il·licitana. Les vallesanes han estat perdudes, amb poques idees en atac i poca consistència defensiva. Tot i els intents de Jose Luis Villanueva, provant diversos sistemes en defensa, poc han pogut fer les catalanes, que han vist com Judith Vizuete impulsava el seu equip.

El pitjor del partit ha estat la lesió d'Anna Pi al minut 14. Durant els propers dies es realitzaran diverses proves que determinaran l'abast del cop a l'espatlla.

El KH-7 BM Granollers no ha tingut, doncs, un bon retrobament amb la Liga Loterías. Però cal recordar que aquest equip suma deu punts i que es troba a la zona mitja, i còmode, de la classificació i que, per tant, encara té molt per oferir. El proper repte serà jugar el dia 20 a Gran Canària, davant el potent Rocasa Ace. La competició tornarà al Palau d'Esports davant el Porriño: una nova oportunitat per demostrar que aquestes noies han arribat per quedar-s'hi.

 

26 - KH-7 BM GRANOLLERS (9+17): De la Torre (5 aturades), Pregona; Vizuete (7), Poo, Moreno (3), Capdevila (1), Pi, Jabby (1), Sevilla (6), Torras (2), González (1), Rubio (1), Rojas, Pérez (3), Bonilla, Gassama (1)

31 - ELCHE MUSTANG (15+16): Trigueros (14 aturades), Sempere (1 aturada); Zhukova (1), Soto, Dunay (1), Ajado (1), Martínez (2), Hernández (9), Flores (3), Agulló (2), Musons (3), Vicente (7), Lamoneda (2)

PARCIALS: 1-1, 4-5, 6-9, 6-10, 8-11, 9-15 (descans), 11-18, 12-21, 14-22, 18-25, 22-28, 26-31 (final)

 

Consulta les estadístiques del partit: http://bit.ly/1MZUnGI

Escolta els àudios del post-partit:

Declaracions de José Luis Villanueva, entrenador del KH-7 BM Granollers: http://bit.ly/1ZdmbhR

Declaracions de Joana Capdevila, jugadora del KH-7 BM Granollers: http://bit.ly/1naw3gt

Declaracions d'Ivet Musons, jugadora de l'Elche Mustang: http://bit.ly/1OYKL0d

 

           

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT