fbpx

Fotografia de la Selecció Catalana Femenina Cadet

Les Seleccions Catalanes, farcides de jugadors i jugadores del planter del BMG, van finalitzar el Campionat d'Espanya d'Almeria 2016 el passat diumenge dia 10 amb un balanç de 2 ors, 3 plates i una 6a posició.

Seleccions Masculines

La selecció Catalana Infantil Masculina es va proclamar campió contra Madrid, en un matx que els catalans van dominar des del principi fins al final (17-31). Diversos integrants del conjunt català eren jugadors de BM Granollers: David Gonzalez, Gerard Conill, Jan Rof, Lluis Permanyer, Martí Ruiz, Dídac Prieto, a qui felicitem per aquest gran èxit. camp-esp-masc2

Pel que fa a la selecció catalana Cadet Masculina, no va tenir tanta sort com els infantils, i és que, tot i arribar a la gran final, no va poder imposar-se a la selecció madrilenya. Els catalans van estar per davant en algunes ocasions i van lluitar per arribar-hi, tot i que finalment no va poder ser (42-39). Els integrants del BM Granollers en aquesta categoria, i a qui també volem felicitar pel bon Campionat, són: Joan Loscertales, Pau Ferre, Nil Guiteras, Àlex Estirado, Josep Quirós.

Finalment, la selecció Juvenil Masculina de Catalunya es proclamava campiona de la categoria d'una manera molt semblant a la categoria Infantil. També amb Madrid com a rival, els catalans superaven amb èxit un partit que no van veure perillar ni un moment: el resultat final va ser un còmode 18-34, que donava el títol a Catalunya. Els integrants del BM Granollers que formaven part de l'equip campió van ser: Maykel Gonzalez, Adrià Martínez, Sergi Pérez, Ian Tarrafeta, Pol Valera, Pau Navarro. Moltes Felicitats!

 

Seleccions femenines

Pel que fa a les seleccions catalanes femenines, van aconseguir dues medalles d'argent en categories juvenil i cadet.

Pel que fa a l'equip Infantil de la Selecció Catalana, on no hi havia presència de jugadores granollerines, la selecció femenina va finalitzar en 6a posició, després de perdre contra a Madrid per un clar 17 a 33. camp-esp-fem2

La Selecció Catalana Cadet Femenina va viure una disputadíssima final, de nou, contra l'equip madrileny. Tot i anar per darrera gran part de l'encontre, les catalanes van saber aguantar la intensitat per a no quedar-se enrere en el marcador. No obstant això, algunes de les errades produïdes a la recta final del matx van fer que finalment l'or fos per a Madrid (29-26). Les jugadores del BM Granollers que formaven part de l'equip Cadet femení eren Júlia Gavañach, Marina Millan, Marta Mera, Martina Capdevila i Anna Sánchez. Felicitats!

Finalment, la Selecció Catalana Juvenil Femenina, que també va arribar a la gran final, en aquest cas contra la comunitat de Castela Lleó, tampoc va poder conquerir el podi en una final molt treballada per part dels dos equips. Tot i això, finalment, les castellanes van saber jugar i suportar la pressió fins al final deixant enrere a les catalanes i tancant l'encontre amb el resultat de 28 a 25, i la medalla d'argent per les jugadores catalanes. En aquest equip, s'hi trobaven les granollerines Clàudia Corbera i Maria Murillo. Enhorabona!

 

Cal, doncs, felicitar tots els jugadors i jugadores del nostre planter: ells i elles ens han omplert d'orgull.

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

 

camp-esp-masc1

Banner InferiorcatCAT