fbpx

Les vallesanes rebran a les madrilenyes en la segona ronda de la Copa de la Reina. L'eliminatòria, a partit únic, es resoldrà al Palau d'Esports de Granollers el cap de setmana del 20 i 21 de febrer

 

Clara Poo i Sílvia Ausàs jugant la segona jornada de la Liga LoteríasLa temporada segueix avançant i ja es coneixen els emparellaments de la segona eliminatòria de la Copa de la Reina: el KH-7 BM Granollers s'enfrontarà a l'Helvetia Alcobendas. El partit, únic, es jugarà al Palau d'Esports de Granollers el cap de setmana del 20 i 21 de febrer.

En cas de guanyar, l'equip que dirigeixen José Luis Villanueva i Robert Cuesta es classificaria per a la fase final, on es jugaran els quarts, les semifinals i la final. Aquestes eliminatòries es jugaran entre el 15 i el 17 d'abril a Porriño (Galícia).

Qualsevol esquadra que hagués resultat emparellada amb el conjunt vallesà hagués estat fort. L'Helvetia Alcobendas és un dels millors equips de la Liga Loterías, i aquesta temporada ja ha jugat al Palau (22-27), on el KH-7 BM Granollers va ser un dur rival a qui arrebatar els dos punts. Cal recordar que en aquest club és on juguen tres exjugadores del BM Granollers: Emma Boada, Mònica Ausàs i Sílvia Ausàs.

En les properes setmanes sabrem quan serà aquest partit. Tots al Palau!

 

eliminatoriascopareina1516

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT