fbpx

Mireia Torras torna a la selecció espanyola, on ja havia jugat amb la juvenil (Foto: Xavier Solanas)

La jugadora del KH-7 BM Granollers es concentrarà a Madrid l'última setmana de gener. "Ara tinc més ganes d'handbol que mai", afirma Torras

torras3Mireia Torras torna a la selecció espanyola. La jugadora del KH-7 BM Granollers, que es va incorporar a l'equip aquest estiu, forma part de la nova convocatòria de Sagrario Santana per concentrar-se amb la júnior del 24 al 28 de gener a Madrid. Aquesta concentració és el primer pas d'aquest conjunt nacional per a preparar la fase de classificació per al Campionat del Món de Rússia 2016, que es jugarà al març i que tindrà a Polònia, Turquia, Eslovènia i Rússia com a rivals. L'objectiu del Mundial és nou per a ella, i el visualitza "amb molt respecte".

No és la primera vegada que Torras és internacional: ja va jugar sis partits amb la juvenil (on va anotar 18 gols), i fa un any una lesió la va apartar de la seva primera concentració amb la júnior. Enguany, però, la sort torna a somriure a la sabadellenca, que assegura estar "feliç i entusiasmada: és una experiència important per seguir creixent com a jugadora i no la vull deixar escapar". Sobre el fet de tornar a vestir l'elàstica nacional, Mireia Torras diu que "serà com tornar-hi per primera vegada".

 

torras4

"Voler és poder, i ella mai s'ha marcat límits en l'esport", confirma el seu entrenador, José Luis Villanueva, que defineix a Torras com "una combinació de força, precisió i intel·ligència tàctica". De fet, la jugadora del KH-7 BM Granollers veu aquesta concentració com un fet molt important per a ella, perquè "és un regal i un premi al treball ben fet, i al sacrifici de tots aquests anys. Tots els esforços personals i totes les hores invertides en entrenaments i partits, que no són poques, es veuen recompensats en convocatòries com aquesta". Això també ho comparteix Villanueva, que veu la trucada de Sagrario Santana com "una recompensa al treball que realitza la Mireia des de fa anys en l'handbol, un esport que li apassiona i al qual aporta permanent entusiasme, dedicació i perseverància".

Jugadora i entrenador també coincideixen en l'oportunitat que suposa aquesta convocatòria. "Anar amb l'equip nacional és un plus per seguir entrenant al màxim i seguir millorant dia a dia", afirma Torras. José Luis Villanueva també diu que "formar part de la selecció suposarà una nova dosi d'experiència que permetrà que la Mireia segueixi creixent i evolucionant".

 

Mireia Torras no oblida la importància de jugar al KH-7 BM Granollers per a aquesta trucada: "tenir un objectiu diferent dels que tenia per aquesta temporada m'ha anat molt bé moralment". La seva passió per l'esport no s'apaga, i des del club la volem felicitar per aquesta convocatòria. "Ara, tinc més ganes d'handbol que mai".

 

torras1 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

 

 

Banner InferiorcatCAT