fbpx

Carlota Rubio, una de les màximes golejadores del KH-7 BM Granollers (Foto: Xavier Solanas)

Les vallesanes visiten, dimecres, la pista més complicada de la Divisió d'Honor Femenina: la del líder. El partit es juga a les 20:30, hora peninsular

XSM 9013El KH-7 BM Granollers afronta un dels partits més durs de la temporada. Visita la pista del líder de la Liga Loterías, el Rocasa Gran Canaria Ace, imbatut en les onze jornades de competició. L'enfrontament es juga entre setmana perquè les locals van disputar la Challenge Cup europea, en què han accedit als quarts de final.

El Rocasa Gran Canaria Ace és, fins ara, el millor equip de la tempoara. Compta amb una internaiconal de luxe: Silvia Navarro, la portera de la selecció espanyola. A més, Almudena Rodríguez ha format part de les darreres concentracions convocades per Jorge Dueñas, un fet que també dóna un plus a la primera linia grancanària. María Luján, la central, és la màxima golejadora de l'equip, amb 80 gols, i també ha vestit l'elàstica nacional en categories formatives. La veterania Davínia López contrasta amb la juventut de Seynabou Mbengue que, tot i sortir d'una lesió, tambñe hi pot jugar un paper destacat.

El repte del KH-7 BM Granollers és gran, però les pupil·les de José Luis Villanueva viatgen amb molt a guanyar i poc a perdre. La competició europea pot passar factura al Rocasa Gran Canaria Ace, tot i jugar al seu fortí. Però la jornada passada ja va estar a punt de perdre davant del Canyamelar Valencia. Les vallesanes marxen per aprendre i recuperar les sensacions de joc que tenien abans de l'aturada de novembre.

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT