Alba Sevilla, llençant des de l'extrem (Foto: Juan Antonio Hernández)

Les vallesanes no han pogut superar al líder de la Liga Loterías, tot i haver plantat cara

DSC0096El KH-7 BM Granollers visitava una de les pistes més complicades de la Divisió d'Honor Femenina: la del líder, el Rocasa Gran Canaria Ace. Les pupil·les de José Luis Villanueva i Robert Cuesta viatjaven amb la intenció de seguir creixent, aprenent i recuperar les bones sensacions de finals del 2015, a més de voler endur-se els dos punts.

El partit ha començat molt favorable a les vallesanes, que han plantat cara al rival. Els primers deu minuts han estat intensos i igualats, però un parcial de 6-0 ha frenat les esperances del KH-7 BM Granollers, que no li ha quedat una altra que anar a remolc (min 16, 9-4). María Luján i Tiddara Trojaola han estat les canàries que han comandat el seu equip cap a victòria, i la reaparició d'Alba Albadalejo després de recuperar-se d'una lesió també ha estat molt fructífera per a les rivals. Ambdós equips han marxat al descans amb un 15-7 al lluminós, un resultat molt complicat de capgirar a la segona meitat.

Al segon temps, el KH-7 BM Granollers ha jugat de tu a tu amb el totpoderós Rocasa Gran Canaria Ace. Les vallesanes han anat mantenint la diferència al marcador, sense que augmentés dràsticament. Les vallesanes han jugat uns molt bons 30 minuts: de fet, el resultat en aquesta segona part ha estat igualat (14-13), tot i que el còmput final ha estat nou gols desfavorable.

Clara Poo i Mireia Torras han estat les jugadores més destacades del KH-7 BM Granollers, i durant pràcticament tot el partit han estat les encarregades de dirigir i carregar-se l'equip a les espatlles. Totes les jugadores han tingut minuts en aquest matx.

En aquest enfrontament han debutat a la màxima categoria de l'handbol femení estatal, amb el club, dues jugadores del KH-7 BM Granollers: Charlotte Svele, que ja s'ha recuperat de la lesió que patia des de l'inici de la temporada, i Núria Giró, jugadora habitual del sènior B. Hi ha moltes jugadores que no han pogut fer aquest desplaçament: la feina i els estudis han impedit viatjar a algunes d'elles.

29 - ROCASA GRAN CANARIA ACE (15+14): Albaladejo (3), Diallo, Falcón (4), González, López (1), Luján (5), Navarro, Peña (1), Rodríguez (3), Tejeda (2), Toscano (1), Trojaola (8), Álvarez, Hernández, Mbengue (1), Simon

20 - KH-7 BM GRANOLLERS (7+13): Capdevila (2), De la Torre, Jabby, Larsen, Pérez (1), Poo (6), Rubio (1), Sevilla, Torras (6), Vizuete (1), Gassama, Pregona, Rojas (2), Giró (1)

PARICIALS: 2-3, 4-4, 8-4, 9-5, 11-6, 15-7 (descans), 18-9, 20-11, 24-13, 27-18, 29-20 (final)