fbpx

Joana Capdevila, recuperada de la seva lesió | Foto: Xavier Solanas

Les vallesanes tornen a jugar al Palau dissabte a les 17h. El rival ja sap el que és perdre a Granollers: va caure a la tanda de penals de la Copa de la Reina i a la segona volta de la lliga

 

Anna Rojas, anotant un gol en un amistós | Foto: Xavier SolanasEl KH-7 BM Granollers vol tornar a guanyar. Després del gran partit de dimecres contra el líder de la Liga Loterías, les pupil·les de José Luis Villanueva i Robert Cuesta volen seguir recuperant el nivell que van assolir abans d'acabar l'any. El rival de la tretzena jornada és el BM Porriño, situat a la zona noble de la classificació. 

Per part de les gallegues cal destacar la seva màxima golejadora, Soraia Alexandra Viera Lopes, que acumula 82 gols en dotze jornades. Les germanes Dapena, Sarai Samartín, Cecilia Cacheda y Lorena Pérez també són figures clau en els esquemes del BM Porriño. Cal remarcar que la catalana Sara Gil, exjugadora de l'Esportiu Castelldefels, també és una de les jugadores més perilloses d'aquest equip.

La temporada passada, el conjunt gallec a va experimentar la derrota al Palau. Primer, durant el partit de classificació per a la fase final de la Copa de la Reina, a la tanda de penals. Després, a la segona volta de la Divisió d'Honor Femenina (26-21).

Aquesta és una bona oportunitat pel KH-7 BM Granollers: seguir sumant i avançant. Quatre punts separen a ambdós equips i el partit de dissabte serà, sense dubte, un enfrontament igualat. T'esperem al Palau a les 17h!

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT