fbpx

Ana Moreno anotant un gol | Foto: Xavier Solanas

Les catalanes volen seguir mirant cap amunt guanyat a un potent Prosetecnisa Zuazo, dissabte a les 13h al Palau d'Esports de Granollers i en directe per Esport 3

Kaba Gassama, Clara Poo i Hatou Jabby | Foto: Xavier SolanasEl KH-7 BM Granollers vol seguir triomfant a la Liga Loterías. Després de plantar cara al líder de la Divisió d'Honor Femenina, el Rocasa Gran Canaria Ace, i de la flamant victòria contra el BM Porriño, el conjunt que dirigeixen José Luis Villanueva i Robert Cuesta té una nova oportunitat per demostrar que pot competir davant els gran equips, i que els pot guanyar. El Prosetecnisa Zuazo arriba sent irregular, de més a menys aquesta temporada, tot i que el seu potencial fa que batalli cada partit. L'esquadra basca és sisena, només amb tres punts més que les vallesanes.

El Prosetecnisa Zuazo va fer una de les incorporacions estrella d'aquesta temporada: Laura Steinbach, que compta amb més de 100 internacionalitats amb la selecció absoluta alemanya i que ha participat en alguns Jocs Olímpics. A més,  Merche Castellanos, portera, ha tornat aquest any a la Divisió d'Honor Femenina després de diverses temporades jugant a França (Le Hevre). També cal destacar una de les pivots més prometedores de la lliga, Ainhoa Hernández, que ha estat internacional amb l'elàstica naciona, tant en categories inferiors com amb l'absoluta. Oihane Gil i Jessica Nogales també són unes de les màximes golejadores del rival.

Lorena Ramírez i Jessica Bonilla, ambdues noves incorporacions d'aquest estiu per al KH-7 BM Granollers, vestien la temporada passada la samarreta del conjunt basc, tot i que Ramírez no podrà jugar per lesió: serà operada del genoll el proper 15 de febrer. Tampoc hi podran ser ni Maricet Fernández ni Marjo Dedieu.

El KH-7 BM Granollers afrontarà dissabte un compromís important: per una banda, es podrà reafirmar com a un dels grans equips de la Liga Loterías d'aquesta temporada. D'altra banda, guanyar a un potent Prosetecnisa Zuazo ajudarà a la moral de les jugadores vallesanes que, en els propers dies, jugaran enfrontaments determinants.

El partit es disputarà dissabte a les 13h al Palau d'Esports de Granollers, en directe per Esport3.

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

 

Banner InferiorcatCAT