fbpx

Kaba Gassama, jugant amb la samarreta del KH-7 BM Granollers

Tres jugadores del BM Granollers han estat convocades per participar en una concentració de la selecció espanyola júnior

Mireia Torras repeteix a la convoctòriaMireia Torras, Núria Giró i Kaba Gassama han estat convocades per Sagrario Santana amb la selecció espanyola júnior. Les jugadores es concentraran a Guadalajara del 7 a l'11 de febrer amb l'objectiu de preparar la fase classificatòria del Campionat del Món de Rússia 2016 que es jugarà al març i que tindrà a Polònia, Turquia, Eslovènia i Rússia com a rivals.

Mireia Torras ja va ser convocada amb el conjunt nacional, fa menys d'un mes, però no va poder assistir a la concentració a causa d'una lesió. D'altra banda, aquesta és la primera vegada que Núria Giró i Kaba Gassama formen part de la llista. Santana, la seleccionadora nacional, diu:"Espero que Giró aporti molt en l'extrem que, amb la baixa d'Ángela Martín, està desequilibrat; i Gassama és una jugadora alta i amb envergadura, un perfil diferent de pivot que volem provar".

Núria Giró afirma estar "molt contenta per aquesta convocatòria: per mi és molt impotant, perquè és la primera vegada que hi participo i, d'alguna manera, veig que tot el treball que he fet durant aquest temps té recompensa". Kaba Gassama, per la seva part, apunta a que la notícia "ha estat una sorpresa" i que formar part de la llista de Santana significa "que el treball que estic fent als partits i entrenaments hi ha gent que ho valora, a part del meu entrenador".

"Granollers és una entitat que està treballant de manera molt encertada la base", assegura Santana. De fet, el BM Granollers és el club que aporta més jugadores a la convocatòria. Enhorabona, noies!

 

 

Núria Giró participarà en la seva primera convocatòria amb l'equip nacional 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT