fbpx

Judith Vizuete és la màxima golejadora del KH-7 BM Granollers

Nou repte per a les vallesanes: sumar dos punts molt valuosos en un partit que serà l'antesala de l'eliminatòria de Copa

Priscila Donato jugarà el seu segon partit amb la samarreta del KH-7 BM GranollersEl KH-7 BM Granollers està en un molt bon moment de forma. La jornada passada va caure davant el Prosetecnisa Zuazo (25-27), tot i que va lluitar de valent fins al final de l'enfrontament. El rival de dissabte és l'Hevetia Alcobendas, un equip que ja va veure com de difícil seria guanyar a les vallesanes i que serà el proper rival a l'eliminatòria de la Copa de la Reina del 20 de febrer, que es jugarà al Palau d'Esports de Granollers.

El conjunt madrileny compta amb velles conegudes del BM Granollers: Emma Boada, que va jugar a equips de la base fins que va marxar a l'Espotiu Castelldefels; Silvia Ausàs, que va militar a les ordres de Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta la passada temporada; i Mònica Ausàs, que va abandonar el club vallesà molt abans que la seva germana, fa dues temporades.

A més, hi destaquen les germanes María i Teresa Francés, ambdues jugadores de la selecció espanyola a categories inferiors i grans golejadores. També cal remarcar el retorn a les pistes de Michaela Ciobanu, portera de 42 que compta amb una dil·latada experiència amb la selecció espanyola absoluta i que torna a jugar després d'abandonar-ho en acabar els Jocs Olímpics de Londres (2012).

L'Helvetia Alcobendas té quatre punts més que el KH-7 BM Granollers i es troba a dos llocs per sobre a la classificaicó de la Liga Loterías. En aquest partit, l'esquadra que dirigeixen José Luis Villanueva i Robert Cuesta vol aconseguir els dos punts que tant ha estat lluitant en aquestes últimes jornades. 

El matx es podrà seguir per ràdio (A la madera) dissabte a partir de les 17h.

 

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT