fbpx

Ferran Solé enfrontant-se a la defensa de l'AX Puente Genil. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin BM Granollers reprèn la segona volta de la lliga a casa de l'AX Puente Genil

El proper dissabte a les 18:30h finalitza el temps d'aturada de lliga Asobal per al Fraikin BM Granollers. L'equip de Carlos Viver i Antonio Rama torna a les pistes amb una bona càrrega energètica per a afrontar un atapeït calendari de partits. Els granollerins disputaran durant un mínim de dos mesos partits de lliga regular Asobal combinats amb les cites de la competició de l'EHF Cup. Tenint com a precedent la passada temporada, l'equip haurà d'estar preparat per a donar-ho tot en els partits de totes les competicions amb setmanes de desplaçaments que fan més difícil de mantenir el ritme habitual d'entrenaments. 2

El Fraikin estrenarà la segona volta a domicili, a casa de l'AX Puente Genial. L'equip de Javier Cabanas, 14º a la taula de classificació, i que, comptarà amb els reforços del serbi Janja Vojvodic i el montenegrí Novica Rudovic. Els de Córdoba, venen de recuperar també el central Nacho Moya, l'extrem dret Jose Cuenca i l'extrem esquerre Curro Muñoz. Així doncs, un rival reforçat i que recupera pràcticament amb seguretat tota la seva plantilla per plantar cara a un Fraikin que, en el partit d'anada, va sortir victoriós amb un marcador molt apretat (27-26). Tot i que la primera volta no va acabar massa bé per a ells, amb 5 derrotes consecutives, els de Cabanas van apujar la moral guanyant l'amistós del passat dissabte contra el Globalcaja de Cuenca i sembla que encaren la segona volta amb força i optimisme segons declaracions fetes de l'entrenador a Córdoba Deportes "El equipo se debe dar cuenta que podemos ser capaces de ganar muchos partidos y para ello siempre es bueno ganar hasta los amistosos".

Per la seva banda, els homes de Carlos Viver, amb la incorporació del lateral dret Fernando Pacheco i el debut en lliga d'Alejandro Màrquez, afronten aquesta primera jornada amb molt optimisme i sobretot, amb seguretat. Després d'haver dut a terme una segona pretemporada molt completa a nivell d'entrenaments, el grup està preparat físicament per a disputar les nombroses cites esportives que li esperen. 

Molta sort a tot l'equip i cos tècnic en aquest començament de la segona volta!

Segueix la retransmissió en directe per Ràdio Granollers i a través del Twitter del BM Granollers.

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT