fbpx

Vicenç Paituví (PIMEC Vallès Oriental) i Josep Pujadas (BM Granollers) signen l'acord de col·laboració

L'acord servirà per acostar l'handbol i el BM Granollers a les empreses del Vallès Oriental.

La Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC - Vallès Oriental) i el Club BM Granollers han signat un acord de col·laboració per enfortir el vincle entre el teixit empresarial i l'handbol. Josep Pujadas, president del BM. Granollers, ha comentat que "des del BM. Granollers iniciem una nova etapa de contacte amb el món empresarial de la comarca, de la mà d'una patronal tan representativa com PIMEC, que ens permetrà oferir a les pimes del territori una oportunitat de buscar aquelles sinergies de col·laboració per tal que junts siguem més forts".

D'altra banda, Vicenç Paituví, president de PIMEC Vallès Oriental, ha manifestat que "per a la patronal és molt positiu poder col·laborar amb una entitat tan representativa a Granollers. D'aquesta manera es fomenta que els partits a la pista del BM. Granollers siguin un bon punt de trobada per als associats a PIMEC i per als negocis entre els empresaris de la comarca amb altres inversors i empresaris". Per això, el BM Granollers oferirà condicions avantatjoses als socis de la patronal en la compra d'entrades per presenciar competicions de la Lliga Asobal i la competició europea, així com per a totes les activitats culturals i socials que el club organitza per als seus seguidors.

L'acord té una durada d'un any prorrogable i consolida la relació del BM Granollers amb els principals actors empresarials de la comarca.

 

Equip de comunicació del BM Granollers

 

Banner InferiorcatCAT