Miriam González ha estat la màxima golejadora del KH-7 BM Granollers

Les vallesanes no han pogut sumar els dos punts a Alcobendas. Els dos equips es tornaran a veure les cares a l'eliminatòria de la Copa de la Reina

El KH-7 BM Granollers afrontava un partit complicat que, a la vegada, suposava un repte. Ambdós equips es trobaven amb una situació similar a la classificació, amb un nombre de punts similar. A més, a l'enfrontament de la primera volta les vallesanes van plantar cara de valent al conjunt madrileny. Però l'Helvetia BM Alcobendas s'ha situat en places europees durant el que portem de temporada, el que el fa un rival de renom. Aquest equip és el cuer del grup dels millors clubs, mentre que les catalanes són les líders de la part inferior de la classificació.

El partit ha començat amb una gran intensitat defensiva de les dues esquadres, fins al punt que, durant els deus primers minuts, han hagut quatre amonestacions (dues per equip), i el mateix nombre d'exclusions durant tot el primer temps. De fet, el KH-7 BM Granollers ha trigat més de sis minuts en inaugurar el seu marcador (min 6, 1-1), amb un gol de Miriam González. Un parcial de 3-0 a favor de les locals ha obert una petita escletxa al marcador que han anat arrossegant dursnt bona part d'aquest primer temps (descans, 12-8).

Un bon inici de la segona part de l'Helvetia Alcobendas ha fet que la distància en el marcador augmentés, de mica en mica (min 42, 18-11), durant el que ha restat de matx. Els últims minuts han estat descortants per a les vallesanes, que han estat vuit minuts sense anotar (min 56, 21-14), i ja no ho han pogut fer més. El KH-7 BM Granollers ha mostrat un bon nivell defensiu i a la porteria, però alhora confusió en atac, tot i que cal destacar l'actuació de Michaela Ciobanu, portera del conjunt local i medallista olímpica.

La màxima golejadora del partit ha estat María Francés, amb sis dianes. Per part de l'equip català, ha destacat Miriam González, amb quatre gols.

El KH-7 BM Granollers es tornarà a veure les cares amb l'Helvetia Alcobendas el 20 de febrer al Palau d'Esports de Granollers, en l'eliminatòria de la Copa de la Reina, a partit únic, per jugar-se el passi a la fase final. Primer, peró, les vallesanes s'ahuran d'enfrontar dissabte a l'Handbol Canyamelar Valencia, un equip que ha anat de menys a més aquesta temporada.

23 - HELVETIA ALCOBENDAS (12+11): Ciobanu, Ceballos; Armendia (1), Ausàs S. (1), Ausàs M. (2), Azurmendi, Boada (5), Cardador (3), Francés (6), Gandulfo (2), Gracía, Navas (2), Prieto (1), Celada

14 - KH.7 BM GRANOLLERS (8+6): Pregona; Bonilla, Capdevila, González (4), Jabby (1), Pérez (1), Pi, Poo (1), Rubio (3), Sevilla, Torras (1), Vizuete (1), Rojas (2), Gassama

PARCIALS: 1-0, 4-2, 7-4, 8-6, 10-7, 12-8 (descans), 14-9, 16-10, 18-11, 19-13, 20-13, 23-14 (final)