Gonzalo Porras fent el llançament a porteria. (Imatge de la jornada 1 Temp. 2015/16). Foto: Xavier Solanas

El Fraikin estrena la segona volta amb el punt de l'empat després d'un encontre duríssim a casa de l'AX Puente Genil

Complint amb tot pronòstic, el Fraikin BMG es plantava al Pavelló Municipal Antonio Salas rodejat d'un estadi ple de gom a gom i, uns aficionats que apretarien fins a darrer minut. Els de Carlos Viver i Antonio Rama no començaven amb bon peu la primera jornada de la segona volta. Durant els primers 10 minuts, els vallesans es mostraven desubicats i amb poc encert defensiu i ofensiu, és per això, que el tècnic vallesà es veia obligat a demanar el primer temps mort en arribar al minut 11. Viver intentava dirigir un canvi en el joc dels seus jugadors per a plantar cara a uns cordovesos que, van començar frenètics amb atacs rapidíssims i fent mostra clara de l'eficiència dels seus darrers fitxatges:  Vojvodic i Rudovic. Ambdós jugadors, estaven donant guerra des dels moments inicials d'un partit que havia començat duríssim pels granollerins. cane

A mesura que els minuts avançaven, el Fraikin semblava anar trobant-se més còmode en pista i aconseguia introduir-se del tot en el matx, anant clarament de menys a més. De fet, a 7 minuts del final del primer temps, els catalans aconseguien produir un parcial de 3-0 que els serviria, finalment, per a escurçar distàncies i situar-se només 2 per sota (12-10). Els de Cabanas, aconseguirien però mantenir el marge i ambdós equips anaven a vestidors amb un 15-13 a l'electrònic.

De tornada a la pista, el de Montenegro, Rudovic, sortia de nou endolladíssim i anotant per als seus. El Fraikin per la seva banda, tenia un inici molt més intens que en la primera i, les exclusions que es donaven per als locals ajudaven als vallesans a apropar-se en el marcador. Amb una targeta vermella a Olea el minut 37, els de Granollers aconseguirien poc després el primer empat del partit 16-16.
L'encontre arribava al punt de màxima competivitat i amb molta pressió des de les grades amb 800 aficionats que omplien l'estadi cordovès. El minut 48, el Fraikin aconseguiria per primer cop l'avantatge (20-21) amb un gol del brasiler Guilherme Valadao i l'equip, obtindria fins a una renda màxima de més 2 amb un 22-24.

A la pista, els nervis estaven a flor de pell entre dos grups que lluitarien els 2 punts de la victòria fins el final. Els locals, farien un darrer esprint amb Rudovic, de nou com a protagonista, i aconseguirien un parcial de 3-0 que serviria de remuntada per als de Cabanas, que es col•locarien amb un 25-24 a pocs minuts de culminar el partit. El capità, David Resina però, seria l'encarregat de fer encara 2 gols importantíssims pel Fraikin que, finalment s'hauria de conformar amb un lluitat empat de 26-26.

El partit va patir una interrupció durant els darrers instants de joc degut a unes incidències patides entre el públic assistent i el porter del Fraikin BMG, César Bombom Almeida.

Consulta les estadístiques del partit aquí

26 - Ángel Ximénez Puente Genil: Oliva (De Hita); Nacho Moya (5), Rudovic (10), Alexis (1p), Vojvodic (3), Cuenca (2), Paraja (4); De la Sierra, Olea (1) y Curro Muñoz.

26 - Fraikin Granollers: Almeida; Marc García, Teixeira, Solé (6, 3p), Pacheco (3), Resina (5), Valadao (3), Marc Cañellas, Márquez (1), Adriá Pérez, Adriá Figueras (4), Blanxart (2), Porras (1)i Arnau García (1).