fbpx

L'equip del Fraikin BM Granollers durant les presentacions al Palau d'Esports. Foto: Xavier Solanas

Després de l'empat a Puente Genil, els jugadors de Viver tornen al Palau per a jugar contra un dels equips que millor s'ha reforçat en els últims anys: l'Anaitasuna de Pamplona. 

 

El proper dimecres a les 20:30 torna la lliga Asobal al Palau d'Esports. Després d'una setzena jornada molt disputada a Puente Genil, els granollerins jugaran el primer partit de la segona volta a casa contra el difícil Helvetia Anaitasuna. Un equip molt competidor i que mai ha estat un rival fàcil pels catalans, malgrat que en el partit d'anada de la present temporada, els catalans es van fer amb una victòria molt còmoda per 22-31. 

L'Anaitasuna de Tomás Apezetxea ha encetat la segona part de la lliga amb el partit més complicat. El passat dissabte, els de Pamplona rebien a La Catedral als campions europeus, el FC Barcelona. L'encontre va acabar amb un 22-32, precedent que serveix als navarresos per haver deixat enrere el partit més complicat a guanyar i, ara sí, sortir a per totes en la competició lliguera, en aquest cas contra el Fraikin BMG. Malgrat que l'equip navarrès no va tenir el seu millor inici de lliga, degut a alguns entrebancs desafortunats, es tracta d'un grup molt respectat i amb molt potencial per a estar batallant a la zona alta de la classificació. A més a més, cal tenir present que els d'Apetxea es troben en la mateixa situació que el Fraikin pel que fa a la disputa de la fase de grups de l'EHF Cup. 

L'equip granollerí, que va sortir vencedor en el partit d'anada, en gran part, per haver obtingut un molt bon parcial d'inici, és conscient de que aquell encontre no representa la realitat de l'equip rival. Els granollerins tenen molt clar que es tracta d'un adversari complicadíssim i, amb el qual hauran de batallar de valent per a treure un bon resultat. Segons el tècnic Carlos Viver: "Es tracta d'un equip que té un potencial increïble a la primera línia i dels que cal destacar el lateral esquerre amb jugadors de moltíssima qualitat que fan que l'equip pugui lluitar molt durant els 60 minuts de partit". Tenir present també, que demà serà l'ocasió del gran debut al Palau en lliga dels laterals drets Alejandro Márquez i Fernando Zeba Pacheco.

Baixes previstes del Fraikin BM Granollers:

Salva Puig Consulta el perfil

Álvaro Ferrer (dubte) Consulta el perfil

 

Segueix l'esdeveniment esportiu a través de Multideporte 7 Dial, Ràdio Granollers Esports i el Twitter Oficial del BM Granollers.

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT