fbpx

El Palau d'Esports ja va ser una de les seus durant el Mundial del 2013

La ciutat ha presentat, juntament amb Tarragona, Lleida i Castelló, una candidatura per a rebre el Campionat del Món. El resultat se sabrà aquest estiu, durant el Jocs Olímpics

Els ponents de la roda de premsaGranollers ha presentat la seva candidatura per a acollir el Campionat del Món d'handbol femení de l'any 2021. Aquesta proposta l'ha exposat la Real Federación Española de Balonmano (RFEBM), en què la ciutat vallesana en seria la seu, juntament amb Tarragona, Lleida i Castelló de la Plana.

Aquest estiu, durant els Jocs Olímpics de Rio, la IHF (International Handball Federation) anunciarà quines serán les seus definitives per al Mundial que se celebrarà la primera quinzena de desembre de 2021. Rússia, Hungria i Noriega-Dinamarca són les altres competidores.

A la roda de premsa hi han assistit Francisco Blázquez, president de la RFEBM; Tomàs Moral, president de la Federació Catalana d'Handbol; Josep Pujadas, president del Club Balonmano Granollers; Josep Mayoral, alcalde de Granollers; Amparo Marco, alcaldessa de Castelló; Àngel Ros, alcalde de Lleida; i Francesc Roca, conseller de Promoció Econòmica, Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona.

La primera estimació del pressupost per organitzar aquesta competició ronda els 5 milions d'euros i Mayoral, alcalde d ela ciutat vallesana, ha assegurat que hi ha temps per buscar patrocinadors i recursos i que també serà necessària la implicació de totes les administracions.

Granollers ja va ser una de les seus del Mundial d'handbol masculí del 2013, en què la selecció espanyola es va proclamar campiona.

 

El Palau d'Esports acolliria la final del Mundial

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT