fbpx

Teixeira fent el llançament a porteria. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin guanya amb solvència el primer partit de la segona volta a casa (32-24)

La dissetena jornada de l'Asobal ha estat la primera del nou 2016 que s'ha jugat al Palau d'Esports. L'encontre començava amb atacs molt ràpids per part dels dos conjunts i, tot i que la primera opció de gol la tenia Teixeira, finalment era l'Anaitasuna el primer en estrenar marcador amb un gol de Pérez Inestrosa. No obstant això, el Fraikin no perdia el temps i era Arnau Garcia, amb un llançament fortíssim, l'encarregat d'aconseguir el primer empat del partit (1-1, min. 2). Tot restava igualat fins al minut 6, quan Marc Garcia feia el seu primer gol i el primer avantatge pel Fraikin BMG (3-2). A partir d'aquí, els de Viver es convertien en els clars dominadors de l'encontre i el bon parcial aconseguit pels de la casa faria demanar el primer temps mort a Tomás Apecechea al minut 10. El poder del joc, però, seguia estant a favor dels catalanas, que feien mostra de bon handbol i semblaven haver bloquejat un Anaitasuna que s'havia quedat anclat en els 2 gols. Els de casa treballaven bé en totes les seves posicions i mostraven sentir-se molt còmodes en atac i en defensa; ajudava també moltíssim la bona actuació del brasiler César Bombom sota pals que, inspiradíssim, feia aturades de gran nivell. Els de Navarra anaven a remolc fins al final d'un primer temps que va concloure amb un clar 18-11 al lluminós.vala-fraiki-anaita

En la represa, les coses no semblaven haver canviat molt. El Fraikin es seguia mostrant molt superior a la pista blava del Palau i continuava aconseguint gols a la porteria de Sergey Hernández: els 2 primers, consecutius, del capità David Resina. El jugador granollerí, de fet, acabaria essent el màxim golejador de l'encontre amb 6 gols. Un dels homes destacats de l'equip navarrès, en especial durant els primers 10 minuts, va ser Da Silva, tot i que les distàncies durant aquest segon temps rondarien constantment la diferència entre 10 i 11 gols, i als de Pamplona se'ls feia una muntanya la lluita per la remuntada.

El partit finalitzava amb un indiscutible 32-24 al marcador i el Fraikin sumava, així, la primera victòria Asobal del 2016 al Palau. La plantilla, que mostrava cares de felicitat per la bona feina feta, es concentra en la competició europea a partir de demà. El proper diumenge, a les 12:30 hores, el Fraikin té una nova cita contra el Dinamo de Bucarest.

Esperem que ja tingueu els vostres carnets europeus a punt i que diumenge fem molta afició per a donar suport a l'equip en una primera jornada de la lligueta europea que serà molt important.

Galeria d'Àudios

Arnau Garcia: "Hem tingut un bon coixí amb bona renda que ens ha permès fer un joc molt més tranquil i efectiu" Escolta

Carlos Viver: "Muy contento por el partido realizado y porque creo que hemos ganado a un gran rival" Escolta

 

Consulta les estadístiques del partit aquí

32 - Fraikin Granollers : Almeida; Teixeira (2), Porras, Arnau García (3), Solé (4, 2p), Resina (6), Pacheco (1); Blanxart (1), Marc García (2), Adrià Pérez (3), Figueras (5), Cañellas (1), Valadao (1) i Márquez (3).

24 - Helvetia Anaitasuna : Lorger (Sergey Hdez.); Gastón (2), Bazán, Garza, Costoya, Goñi (4, 2p), Da Silva (2); Etxeberría, Nadoveza (4), Chocarro (1), Pérez de Inestrosa (2), Ugarte (2) i Castro (4).

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT