fbpx

El Palau d'Esports de Granollers tindrà un paper cabdal en l'eliminatòria

La Copa de la Reina arriba al Palau amb els vuitens de final, a partit únic, dissabte a les 18h. Les guanyadores jugaran la fase final a Galícia

La Copa de la Reina arriba al Palau amb un partit intens. El KH-7 BM Granollers i l'Helvetia Alcobendas ja s'han enfrontat en dues ocasions aquesta temporada, i les dues han acabat amb victòria per l'equip que dirigeix Félix García. Tot i així, les vallesanes van plantar cara i van mostra una bona imatge en ambdós partits.

El conjunt madrileny compta amb velles conegudes del BM Granollers: Emma Boada, que va jugar a equips de la base fins que va marxar a l'Esportiu Castelldefels; Silvia Ausàs, que va militar a les ordres de Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta la passada temporada; i Mònica Ausàs, que va abandonar el club vallesà molt abans que la seva germana, fa dues temporades.

A més, hi destaquen Teresa Francés, jugadora de la selecció espanyola a categories inferiors i gran golejadora, i el retorn a les pistes de Michaela Ciobanu, portera de 42 que compta amb una dilatada experiència amb la selecció espanyola absoluta i que torna a jugar després d'abandonar-ho en acabar els Jocs Olímpics de Londres (2012).

Aquest partit correspon als vuitens de final de la Copa de la Reina. És una eliminatòria a partit únic i, en el cas de guanyar, el KH-7 BM Granollers es classificaria per a la fase final de la competició, que es juga del 15 al 17 d'abril a Porriño (Galícia). Recordem que la passada temporada, el grup de José Luis Villanueva i Robert Cuesta va aconseguir el passi des de la tanda de penals després que el partit davant el BM Porriño acabés en empat. Va ser una fita històrica i, per segon any consecutiu, les catalanes poden seguir escrivint la història d'aquest club.

El partit es podrà seguir per Ràdio Granollers (107.6 FM) a partir de les 18h. Tots al Palau!

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT