Guillermo Corzo, l'home més destacat del partit per part del Fertiberia Puerto Sagunto, fent el llançament. Foto: Pepa Conesa

El Fraikin BMG esgarrapa els 2 punts a Sagunt en un partit amb un intercanvi de gols altíssim

L'equip de Carlos Viver es va fer ahir amb una treballadíssima victòria que va permetre a l'equip vallesà emportar-se els 2 punts de la ciutat valenciana. Un encontre de molts gols que va servir al Fraikin BMG per a consolidar-se en el tercer lloc de la classificació.

El partit va començar amb un ritme rapidíssim per part dels dos conjunts i amb bon encert davant ambdues porteries. El Fraikin, es mostrava una mica més dèbil en la defensa durant els primers minuts, tot i que, a mesura que avançava el matx, i amb el canvi de Bombom Almeida per Pol Sastre sota pals, hi va haver una correcció que ajudaria al grup català. També tancaria la defensa el Puerto Sagunto pels volts del minut 20, quan aquests aprofitarien per fer un parcial de 2-0 i, amb el qual s'imposaven al marcador (13-12). No obstant això, el capità del Fraikin, David Resina, faria una de les seves aparicions per empatar de nou el partit a 13 i, Arnau Garcia, inspiradíssim ahir, s'encarregava de posar als vallesans per davant amb un canó que feia el 14-13. A partir d'aquí, el Fraikin seguiria al capdavant en l'electrònic i tancaria el parcial dels darrers 3 minuts de la part amb un contundent +3 que el permetria, finalment, anar al descans amb un tranquil·litzador 17-19.

En la represa, els de Nikola Milos sortien una mica més fluixos en atac, fet que permetria al Fraikin anar adquirint les diferències més importants del partit tot aconseguint al minut 40 un distanciat 23-28. El Fraikin es mostrava sòlid i les ocasions de llançaments pels de Viver eren d'aprofitar per a anar sumant gols que arribaven, en especial, per la zona dels extrems amb Adrià Pérez i Ferran Solé.
En arribar al minut 50 de joc, el marcador era del tot favorable per als catalans, que seguien obtenint una distància de +6 al lluminós (28-34). Tot i això, al Fertiberia semblava que encara li quedaven forces per a fer una darrera embranzida i aconseguia retallar distàncies amb un parcial protagonitzat per Sladic Corzo que els arribaria a posar 31-34.

Finalment però, l'encontre es tancava amb victòria vallesana amb un marcador final de molts gols (36-40). Un triomf de mèrit per als catalans, que anoten 2 punts més tot anclant-se amb força a la tercera plaça que havien perdut al final de la primera volta. A més a més, un toc de motivació que ajudarà a l'equip a viatjar amb la millor moral per a encarar el partit d'EHF Cup del proper dissabte a Aalbrog, Dinamarca (15:00)

36 - Fertiberia Puerto Sagunto: Bruixola (Ibrahim); Moriñigo (1), Tarrasó (2), Corzo (11, 1p), Pozzer (3), Ángel Fernández, Sorrentino; Bernatonis (9), Ruiz, Sladic (3), Sayad, Berrios, Nebot, Alegre (4) i Dukic (3).

40 - Fraikin Granollers: Almeida (Sastre); Porras (2), Ferrer (2), Solé (7, 2p), Resina (2), Valadao (3), Álex Márquez (4); Blanxart (1), García (2), Arnau García (1), Pérez (5), Marc Cañellas (1), Pacheco (3) i Figueras (7).