fbpx

Foto d'equip durant el partit Fraikin BMG vs Dínamo de Bucarest, el passat cap de setmana al Palau d'Esports. Foto: Xavier Solanas

 El Fraikin ja és a Aalborg (Dinamarca) on demà lluitarà per sumar els primers punts europeus.

Després de la necessària victòria de dimecres a Port Sagunt (36:40), el Fraikin ha volat aquest mateix matí direcció Dinamarca, on demà dissabte a les 15:00 disputarà la segona cita de competició europea contra l'HB Aalborg. L'objectiu serà només un, el buscar sumar els primers punts de la lligueta a la Copa EHF després de que, la setmana passada, les coses es compliquessin davant un Dínamo de Bucarest que, finalment, va arrebatre els 2 punts al conjunt català.

L'equip danès, entrenat per l'ex jugador Jesper Jensen, forma part d'un club força nou, fundat l'any 2000, però, amb fites esportives reconegudes a nivell de la lliga danesa i també, en competició europea. De fet, l'equip de Jensen té en el seu palmarès les lligues daneses del 2010 i del 2013 i, és guanyador de la Supercopa 2013. Pel que fa a la passada temporada, el conjunt de Dinamarca es va batre contra el FC Barcelona en els vuitens de final de l'EHF Cup, on va caure eliminat pels catalans.

Pel que fa a l'actual temporada, al igual que el Fraikin BMG, els de Jensen també van conèixer la derrota durant el primer partit de competició, va ser contra el Magdeburg alemany (25-19). Un equip que compta amb extrems de molta qualitat i, on destaca un dels jugadors que havia vestit la samarreta del Valladolid, Tvedten Havard. Són també jugadors a tenir en compte el lateral dret Martin Larsen, pel seu bon llançament, i el central Chris Jörgesen, un jugador que malgrat la seva petita alçada, té un molt bon 1 contra 1. Caldrà tenir molt present també la porteria, defensada pel respectat Andreas Palicka, ex jugador de Kiel alemany; i, finalment, el noruec Sander Sagosen, declarat millor central de l'últim europeu. 

El Fraikin per la seva banda, recupera el 1a línia Henrique Teixeira i, després de les bones sensacions que va deixar el partit de lliga contra el Fertiberia de Sagunt, buscarà millorar les errades comeses que el van acabar condemnant contra el Dínamo de Bucarest. La plantilla està motivada i amb ganes de lluitar per aquesta Copa EHF de la qual, la setmana passada, i contra tot pronòstic, se li van escapar  els primers 2 punts en un matx que va donar la volta agafant a tots per sorpresa.

 

Baixes per al partit de demà:

Mamadou Gassama Consulta el Perfil

Salva Puig Consulta el Perfil

 Aquesta mateixa tarda, els catalans duran a terme l'entrenament en pista previ al gran encontre de demà que es disputarà a les 15.00h. Podràs seguir la retransmissió per televisió a Esport3, també per ràdio a Ràdio Granollers Esports i, pel twitter oficial del BM Granollers @BMGranollers

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT