El Fraikin planta cara a l'Aalborg HB i aconsegueix la primera victòria europea!

El Fraikin es fa gran al Gigantium Arena d'Aalborg (25:31). Els de Viver s'emporten els 2 punts de l'imponent pavelló danès gràcies a un joc col·lectiu molt sòlid i seriós. El bon partit d'Almeida i de la defensa han aconseguit generar dubtes constants a l'atac de l'Aalborg. En atac, l'equip ha trobat porteria des de totes les posicions, cosa que ha permès liderar el marcador durant tot el partit.

La primera part començava amb un Fraikin enotnadíssim que només amb 1 minut de joc estrenava marcador amb el pivot Adrià Figueras. L'equip de Carlos Viver, avui sí, anava a per totes; basculant molt bé en defensa, l'equip vallesà arrencava de la millor manera possible i amb una molt bona dinàmica de joc. El minut 7, el brasiler Guilherme Valadao sorpenia a tots posant el 1-5 i agafant responsabilitats molt necessàries en un partit com el d'avui. Destacava també la bona defensa portada a terme per Álvaro Ferrer i Marc Garcia que impedint tota penetració dels jugadors de Jansen. El porter del conjunt danès, Palicka, no donava crèdit a un atac català que se li feia impossible d'aturar. Els minuts passaven i el Fraikin sabia llegir totes les accions i, fins i tot, recuperava pilotes en situacions d'inferiotitat. El capità David Resina, destacava també per les bones anticipacions en les jugades de penetració del Aalborg. Els de Jensen no acabaven de trobar el seu lloc a la seva pista i es veien clarament superats per un Fraikin amb molta comfiança que els estava superant-los en escreix. Ambdós equips, arribaven al final de la primera meitat amb una gran aturada dels 7m per part de Bombom Almeida en un penal provocat per Teixeira (11-15 minut 30). El porter brasiler, icreïble sota pals durant tota la part, acumulava unes importants estadístiques (44%).

De tornada al joc, l'equip danès començava amb un canvi d'actitud respecte del primer temps tot pujant el nivell de la seva defensa i fent la porteria molt petita pels de Granollers. De fet, un parcial de 4-1 el minut 36, obligava al tècnic Carlos Viver a demanar un ràpid temps mort per a donar indicacions i fer alguns canvis necessaris. Tot i això, el Fraikin era conscient de que no podia desaprofitar absolutament res i, la tranquil·litat arribava de nou amb gols de Valadao i el defensa Marc Garcia (16-18 minut 40). Els vallesans arribarien a l'equador del segon temps amb un resultat molt òptim i distanciat (17-22) i, després d'un altre temps mort, l'Aalborg intentaria empatar l'encontre (21-22 minut 48). No obstant això, el Fraikin mostrava de nou una imatge de solidesa i concentració indiscutible amb un Cesar Almeida que s'anticipava molt a tots els llançaments protegint la seva porteria amb nota i, finalment, eren Porras i Marquez els sentenciadors del partit tot posant el punt i final amb un gloriós 25-31.

El Fraikin es fa gran al Gigantium Arena d'Aalborg

El partit d'avui, servia als vallesans per a fer mostra de que el succeït durant la jornada anterior de Copa EHF no era més que un error. Avui, l'equip de Carlos Viver i Antonio Rama exhibia una molt bona imatge i una consistència indiscutible davant un molt bon rival de la lliga danesa. Els vallesans han anat a per totes des del minut 0 i sense abaixar la guàrdia en cap moment rodejats d'un públic d'aficionats que, malgrat el seu equip avui no ha estat al nivell que s'esperava, no ha deixat de fer soroll en cap moment.