fbpx

El gran defensa, Marc Garcia, fent el llançament a gol. Foto: Xavier Solanas

Entre partits europeus, i abans del desplaçament a Alemanya, el Fraikin rep demà al BM Aragón (20:30h)

 

Abans de visitar el Magdeburg alemany dissabte vinent, el Fraikin rep el cuer de la lliga al Palau i no es pot refiar. Malgrat que les dificultats econòmiques han fet que els últims anys el BM Aragón hagi de lluitar per mantenir la categoria, continua comptant amb jugadors amb experiència i qualitat, com Demetrio Lozano o l'exBMG Borja Lancina, els 2 màxims golejadors dels aragonesos. Tocarà, doncs, estar alerta! porras

El BM Aragón no disputa la seva millor temporada. Actualment, l'equip ocupa la plaça de cuer a la classificació de lliga amb 4 partits guanyats i, 14 derrotes a les seves esquenes. No obstant això, l'equip de Saragossa ve d'obtenir una victòria el passat cap de setmana contra el potent Helvetia Anaitasuna. És per això, que el Fraikin no es podrà confiar envers un equip que, per les seves cirscumstàncies, sortirà a per totes des del principi amb tota seguretat.

L'equip vallesà, arribat d'un pletòric cap de setmana en què els catalans van fer-se amb la primera victòria europea a Dinamarca, tractarà de tornar a afrontar el partit de lliga de la millor manera. L'equip de Carlos Viver sap que no pot cometre l'error de confiar-se en cap moment per a evitar algunes de les males passades a les quals ha hagut d'enfrontar-se darrerament, un exemple n'és el partit de lliga contra Puente Genil, o el primer encontre de Copa EHF contra el Dínamo de Bucarest. Malgrat el rival ocupi la darrera plaça de la taula, cal tenir el mateix respecte en pista que a qualsevol dels altres equips i, ser conscient, de que són perfectament capaços d'arrebatar els 2 punts. És per això, que és molt important allò en què Carlos Viver sempre insisteix, el mesurar-se sempre de tu a tu.

L'equip granollerí tindrà les baixes de:

Salva Puig Consulta el perfil

Mamadou Gassama Consulta el perfil

Marc Cañellas Consulta el perfil

 

Segueix el partit via Twitter oficial del BM Granollers o per Ràdio Granollers (www.radiogranollers.cat/).

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT