fbpx

El KH-7 BM Granollers vol aspirar a tot 

Les vallesanes viatgen a Sant Sebastià, amb molt a guanyar i res a perdre, per enfrontar-se a un dels millors equips de la categoria

kh7El KH-7 BM Granollers visita la pista d'un dels equips més potents de la Liga Loterías, la del Balonmano Bera Bera. El conjunt basc no pot perdre cap punt: ha de seguir l'estela del Rocasa Gran Canaria Ace al capdavant de la Divisió d'Honor Femenina. Les vallesanes viatgen a Donosti amb molt a guanyar i res a perdre. Després d'uns gran partits a la lliga, les pupil·les de José Luis Villanueva i Robert Cuesta volen refer-se de la derrota a la Copa de la Reina del passat dissabte oferint un gran espectacle contra un rival de prestigi. Les catalanes ho tenen clar: volen els dos punts.

Tot i patir baixes importants aquest estiu (com María Núñez i Patricia Elorza), el Balonmano Bera Bera s'ha reforçat amb jugadores que han demostrat, durant el que portem de temporada, la seva qualitat: la catalana Judith Sans (procedent de l'Helvetia BM Alcobendas), Tania Yáñez (Prosetecnisa Zuazo) i Alicia Fernández (Aula Cultural), tot i que aquesta última no podrà jugar a causa d'una lesió. L'esquadra dirigida per l'ex-internacional Montse Puche té a les seves files dues de les poques esportistes olímpiques que disputen la Liga Loterías: Eli Pinedo i Bea Fernández, que es va incorporar el mes passat, compten amb un bronze Olímpic, dos subcampionats Europeus i un bronze Mundial. Ana Temprano, la portera, també ha vestit l'elàstica nacional (subcampiona europea), i la jove promesa Maitane Etxeberría i Ana Martínez han participat d'alguna concentració amb l'absoluta, especialment la primera, que ha destacat en totes les convocatòries en categories inferiors.

El KH-7 BM Granollers viatjarà sense les figures de Marjo Dedieu i Lorena Ramírez, que va ser operada amb èxit aquest dilluns i a qui desitgem una molt bona recuperació. Maricet Fernández tampoc participarà en la convocatòria.

Aquest és un repte complicat alhora que enriquidor. El conjunt que dirigeixen José Luis Villanueva i Robert Cuesta volen reafirmar-se com un dels equips amb més projecció aquesta temporada, i guanyar a una esquadra potent com la del Bera Bera seria tota una declaració d'intencions. Tot és possible si es creu. Endavant!

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT