Ferran Solé, 2n màxim anotador del partit (6g) fent el llançament. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin es fa amb la jornada 19 i reté els 2 punts de la victòria a casa

El Fraikin BM Granollers aconsegueix els 2 punts de la jornada 19 de lliga en un encontre on ha mostrat la seva cara més sòlida i, en el que ha portat les regnes del partit durant la major part d'aquest.

El Fraikin BM Granollers començava l'encontre tot tancant molt la defensa, impedint penetrar als de Saragossa i aconseguint el contraatac per a que fos el jove Ferran Solé l'autor de posar el primer primer pel Fraikin el minut 1:45 (1-0). El Fraikin continuava treballant bé en defensa, tot i així, l'equip dirigit en el joc pel veterà Fraiki-BMAragon-MarcDemetrio Lozano aprofitava tota oportunitat i tota pilota perduda del Fraikin per a respondre amb el gol. El joc era molt igualat entre ambdós conjunts, que arribaven al minut 10 amb un 6-6 a l'electrònic. El pivot Adrià Figueras es mostrava imparable i destacava entre el conjunt vallesà per la seva bona actuació tot essent el màxim anotador amb un 100% de 6/6 gols. Per part de l'Aragó, destacaven Sorli, Demetrio Lozano i, l'ex granollerí Borja Lancina, que debutava en l'Asobal al Palau d'Esports tot fent un gol d'admirar a la porteria de Bombom Almeida. A partir del minut 17, amb un parcial del Fraikin de 2-0 gràcies als gols d'Arnau Garcia i Adrià Figueras, l'equip català encarrilava amb embranzida els darrers 10 minuts de partit on aquests es mostraven clarament superiors. L'equip de Viver obtenia la màxima renda del partit el minut 26 amb un 16-11 al lluminós que, augmentaria fins el final del primer temps que, es tancava amb un 18-12.

De tornada a la pista, el Fraikin BMG es feia amo de la seva pista i, cada cop es trobava més còmode en el partit. Els de Juan Millan es mostraven cada poc menys encertats davant la porteria catalana i no aconseguien penetrar el mur de la defensa vallesana. A l'equador de la segona, els catalans obtenien un tranquil·litzador 27-19 al marcador i, malgrat que Demetrio Lozano i Borja Lancina aconseguien anotar pels seus, el Fraikin tenia la paella pel mànec per fer-se, amb tot pronòstic, amb l'encontre de la jornada 19. L'afluixada portada a terme pels granollerins, en especial durant els darrers 6 minuts, no els ha acabat donant la victòria als d'Aragó, però, si els ha permès tancar l'encontre tot retallant la distància del marcador final (30-25).

El Fraikin encarà, doncs, de la millor manera la nova trobada europea del cap de setmana, en aquesta ocasió, a Magdeburg, Alemanya. L'expedició s'enlairarà el proper divendres a la 13:00h i, disputarà l'encontre el dissabte a les 17:00h.

Borja Lancina: "Durant la 2a part hem ajustat un miqueta però el partit estava ja dominat pel Fraikin BMG! Escolta

Arnau Garcia: "Hem sortit molt concentrats i hem donat durant tot el partit" Escolta

Carlos Viver: "Estoy feliz por el trabajo del equipo, por el resultado y por haber ganado a un equipo muy respetado" Escolta

Consulta les estadístiques aquí

30 - Fraikin BM Granollers: Almeida; Marc García (1), Ferrer, Solé (6, 2p), Resina (4), Valadao (2), Pacheco; Teixeira, Porras (1), Blanxart (3), Arnau García (3), Pérez (3), Figueras (7) i Márquez.

25 - BM Aragón: Álvaro Fernández; Sorli (1), Linares (2), Fuentes (2), Lozano (5), Cartón (4), Ariño (3); Medina (1), Sergio García (1), Lancina (3), Camas (1), Tuquet, Agustín, Arnillas i Tejedor (2).