La defensa del KH-7 BM Granollers, la clau del partit  (Foto: Juan Antonio Garaikoetxea)

Les vallesanes fan un partidàs a casa del vigent campió de la Divisió d'Honor Femenina

El KH-7 BM Granollers ha fet un molt bon partit davant el campió (Foto: Juan Antonio Garaikoetxea)El KH-7 BM Granollers visitava la pista d'un dels millors equips de la Liga Loterías: la del Balonmano Bera Bera, el vigent campió. El partit es presentava com un repte complicat per a les de José Luis Villanueva i Robert Cuesta, però aquest grup de jugadores ja ha demostrat que no hi ha res impossible per a elles. Per davant quedaven seixanta minuts, amb molt a guanyar i res a perdre.

L'enfrontament ha començat molt igualat amb un KH-7 BM Granollers molt endollat: un parcial de 0-2 durant els dos primers minuts ha estat tota una declaració d'intencions. Una Carlota Rubio estel·lar ha liderat un equip que, amb una gran defensa i encert ofensiu, ha plantat cara des del primer moment. Dos penals fallats pel conjunt basc han donat esperança a les vallesanes, que mica en mica han anat creixent i han forçat el temps mort demanat per Montse Puche (min 12, 4-7). Tot seguit, el Balonmano Bera Bera ha agafat aire i ha recuperat de nou la diferència la marcador, el que ha provocat el temps mort de José Luis Villanueva (min 15, 7-7). Aquesta igualtat ha estat la protagonista durant el que ha restat del primer temps, uns primers trenta minuts brillants del KH-7 BM Granollers (13-11).

La segona meitat ha començat amb la mateixa intensitat que ha acabat la primera. L'esquadra que dirigeixen Villanueva i Cuesta ha seguit pressionant al vigent campió de la Divisió d'Honor Femenina, amb un intercanvi de gols constant. Les vallesanes han lluitat per a empatar; les basques, per a eixamplar la distància de gols. Durant aquests primers minuts, Tania Yáñez i Judith Vizuete han fet tota una exhibició i han mantingut el partit viu.

Després d'un parcial de 3-0 (min 43, 19-15), José Luis Villanueva ha demanat temps mort per a poder seguir lluitant pels dos punts. L'agilitat del Balonmano Bera Bera i les aturades d'Ana Temprano han frenat les expectatives del KH-7 BM Granollers d'endur-se la victòria de Bidebieta i només ha pogut anar a remolc el que ha quedat de partit, després d'un parcial de 9-3 (min 49, 23-17). Però una gran actuació de Mireia Torras ha donat embranzida a les vallesanes per seguir treballant fins l'últim minut, i José Luis Villanueva ha aprofitat una nova oportunitat per a demanar temps mort (min 55, 26-21).

Les màximes golejadores del KH-7 BM Granollers han estat Carlota Rubio, Jessica Bonilla i Judith Vizuete, amb quatre gols, i ha estat força repartit entre les jugadores convocades. Per part del Balonmano Bera Bera, Ana Martínez, Eli Pinedo i Maitane Etxeberria també han anotat en quatre ocasions cadascuna, i Tania Yáñez, sis.

El KH-7 BM Granollers ha realitzat seixanta minuts d'ensomni. L'esperit de lluita d'aquest equip avui ha estat present durant tot el partit. Les bones sensacions recollides fan que les vallesanes afrontin el proper partit amb una dosi d'energia extra que serà necessària per a sumar a casa del Clínicas Rincón BM Málaga Costa del Sol.

29 - BALONMANO BERA BERA (13+16): Temprano, Zugarrondo; Arrojería (2), Ederra (1), Etxeberría (4), Azkurdia, Fernández A. (2), Fernández B. (2), Martínez (4), Menédez, Pinedo (4), Sans (3), Yáñez (6)

22 - KH-7 BM GRANOLLERS (11+11): De la Torre, Ayelen; Bonilla (4), González (3), Jabby (1), Pérez (1), Pi (1), Poo, Rubio (4), Sevilla (1), Torras (3), Vizuete (4), Gassama, Rojas

PARCIALS: 3-3, 4-5, 6-7, 8-8, 11-10, 13-11 (descans), 14-12, 18-15, 20-16, 23-17, 25-21, 29-22 (final)