fbpx

Ferran Solé retingut per la defensa del Frigoríficos Morrazo BM Cangas. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin rep el Frigoríficos Morrazo, un rival directe en la classificació de lliga

 

El Fraikin afronta avui un partit de gran trascendència per a la classificació a la lliga contra el Frigoríficos Morrazo, rival directe (6è, a 4 punts dels vallesans). Els gallecs es van imposar a la primera volta (26:21) i ara el Fraikin necessita el suport del Palau per a continuar tercer a l'Asobal.

Els de Victor Garcia "Pillo", es caracteritzen per ser un equip que defensa i ataca molt bé dominant diversos sistemes defensius i, en quant a l'atac, duen a terme estratègies força senzilles però molt ben fetes i que porten fins al límit. Els de Garcia compten amb un ventall tàtic molt ampli, cosa que els dibuixa com un equip molt perillós. El grup té a les seves files a jugadors molt destacats de l'Asobal com són Rosales, Muratovic, David García, Pousada o Casares. 

El conjunt granollerí reprèn la lliga avui al Palau després de la setmana dedicada a la Copa del Rei. L'equip de Carlos Viver rebrà al Frigoríficos Morrazo BM Cangas, un equip al que els de la casa tenen molt de respecte per tractar-se d'un grup que treballa molt bé a la pista i que, pot portar al Fraikin a situacions de perill. Un exemple n'és el partit d'anada de la primera volta, on el Fraikin va viure una derrota molt dolorosa, (26:21), aquesta, va ser la primera de la temporada pels vallesans. Els catalans hauran d'intentar treure els 2 punts davant d'un rival que Viver qualifica de "directe" i que en aconseguir-ho, els permetria mantenir-se a la zona alta de la classificació. "Se trata de un equipo serio, que todo lo que han conseguido esta temporada lo ha hecho con mucho trabajo y que el año pasado ya hizo muy buena campaña", comenta Viver.

El Fraikin no podrà comptar avui amb...

Pol Sastre Consulta el perfil

Guilherme Valadao Consulta el perfil

David Resina (dubte) Consulta el perfil

Mamadou Gassama Consulta el perfil

Henrique Teixeira (dubte) Consulta el perfil

 

Segueix el partit a Movistar+, per ràdio a Ràdio Granollers Esports (radiogranollers.cat) i per xarxes través del Twitter del BM Granollers (@BMGranollers).

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT