Henrique Teixeira ahir al Palau abans de fer el llançament a porteria. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin es treu l'espina viscuda durant la primera volta i, ara sí, s'imposa al Frigoríficos Morrazo amb un contundent 32:25

El Fraikin engegava  amb molta energia un partit destinat a ser un gran duel entre 2 equips que van tenir un partit d'anada molt disputat i, en el que el Fraikin va viure la seva primera derrota de la lliga. El pivot Adrià Figueras, va necessitar només 46 segons de joc per a posar el primer per als locals. El Frigoríficos Morrazo per la seva banda, trigava una mica més en despertar i, no era fins el minut 3 de joc, quan Cerqueira estrenava per als seus. Poc a poc, els de Cangas agafava confiança sobre la pista del Palau i, tot i que el Fraikin hauria tingut els primers avantatges, els de "Pillo" aconseguien empatar a 9 quasi tocat el minut 10 de partit gràcies a un gol de Moisés Simes. A partir d'aquí, el joc agafava més dinamisme i rapidesa i, el Fraikin abaixava un mica la guàrdia tot perdent 2 pilotes que, sortosament, gràcies a un inspirat Bombom Almeida sota pals, no tenien especial transcendència. Els de Cangas, tampoc estaven del tot encertats, aquests, arribaven a fallar fins a 3 penals davant de la porteria granollerina, fet que el Fraikin sabia treure'n profit i, a partir del minut 25, els de Viver podien mantenir una renda superior d'entre més 2 i 3 gols fins al final de la part, que es tancava amb un 14-11 a l'electrònic.

De tornada a la pista, els 2 equips es mostraven molt més enèrgics, en especial el conjunt gallec, que tornava a apropar-se als granollerins amb 2 gols consecutius del pivot Cerqueira. No obstant això, gràcies a un penal del capità David Resina i, els gols de Teixeira i Moi Blanxart, el Fraikin podia tornar a obtenir la renda de més 3 gols (min 39. 19:16). El defensa Marc Garcia es mostrava pletòric en la zona defensiva i recuperava 2 pilotes que es convertirien en gols per als granollerins i, el jove Arnau Garcia, feia mostra del seu gran talent fent tot un partidàs i transformant en gol tota pilota que arribava a les seves mans. "Pillo" demanava el temps mort per a donar aire als seus i intentar donar algunes directrius que no donarien ja resultat. A poc més de 10 minuts de finalitzar l'encontre, sortia Marc Guàrdia per a protegir la proteria d'un Granollers que anava posant terra de per mig a mesura que s'acostava al final (min 56. 30:24). Tot i que els gallecs no es donarien per vençuts i no deixarien de lluitar fins a darrer moment, el Fraikin no va deixar escapar la renda aconseguida i sentenciava el matx amb un contundent 32:25.

Una molt bona actuació de tota la plantilla que, avui es veia més recuperada tot tenint a les seves files a reincorporats com els brasilers Guilherme Valadao i Henrique Teixeira i, el porter Bombom Almeida que, a més feia una feina molt destacada sota pals.

La plantilla gaudirà d'un merescut dia de descans i, el proper divendres, treballarà amb profunditat la pròxima cita europea que tindrà lloc el proper diumenge a terres rumaneses contra el Dínamo de Bucarest. Un partit que serà de vital importància de cara a la continuïtat que els vallesans puguin tenir  a la competició europea de la Copa EHF.

Carlos Viver: "Creo que hemos hecho un partido muy serio y manteniendo la concentración hasta el final"  Escolta

Marc Garcia: "Hem jugat un partit molt seriós i amb aportacions per totes les parts.És per estar molt contents"   Escolta

Arnau Garcia: "Avui sí, hem dominat durant tot el matx i hem estat molt intensos" Escolta

Consulta les estadístiques aquí

32 - Fraikin Granollers: Almeida (Guàrdia); Arnau García (5), Figueras (1), Solé (1, 1p), M. Cañellas (3), Resina (5, 2p) y Pacheco (1); Teixeira (1), Porras (1), Blanxart (2), Marc García (3), Ferrer (1), Pérez (3), Valadao (1) i Álex Márquez (4).
25 - Frigoríficos del Morrazo Cangas: Lamariano (Salazar); Simes (3), Pousada, Eijo (1), Cerqueira (5), Rosales (2), David García (2); Rubén Soliño, Jesús Soliño (4), Casares, Krook (1), Da Costa (1) i Muratovic (6).