fbpx

Figueras venç l'oposició de la defensa romanesa al partit de la primera jornada

El Fraikin afronta a Romania una autèntica final diumenge a les 12:30 (hora catalana)

El Fraikin ja és a Bucarest, on demà necessita guanyar el Dinamo per a seguir aspirant a classificar-se per als 1/4 de final de la Copa EHF. Els homes de Viver arriben amb la moral alta després de la victòria contra l'SC Magdeburg, el bon partit contra el Cangas dimecres passat i la recuperació del lesionat Valadao, que ha viatjat amb l'equip. A falta de 2 jornades per acabar la fase de grups, el Fraikin, 3r amb 4 punts, necessita una victòria que li permeti superar el Dinamo, 2n amb 5 punts [classificació i resultats].

Per la seva banda, el Dinamo també arriba en un bon moment. L'equip romanès lidera la seva lliga i està competint a un gran nivell a la Copa EHF, amb victòries sobre el Fraikin i l'Aalborg, un empat a la pista de l'Aalborg i una sola derrota: contra el Magdeburg sobre la botzina (33:34). Com es va poder comprovar al Palau a la primera jornada, el Dinamo basa el seu joc ofensiu sobre els llançaments de Vrankovic i Sandru als laterals (màxims golejadors de l'equip amb 39 i 32 gols, respectivament), el treball físic del pivot iranià Mousavi i l'experiència de dos francesos amb una llarga carrera a l'handbol europeu: Ragot i Diaw.

A més, el Fraikin haurà de lluitar contra l'habitual pressió ambiental de les pistes romaneses, tot i que ja compta amb l'experiència de la temporada passada amb la visita a Constanza. El partit es presenta, doncs, amb tots els ingredients per a convertir-se en una autèntica final. Els vallesans, que no podran comptar amb Salva Puig, Pol Sastre i Mamadou Gassama per lesió, segur que notaran el suport i l'alè de l'afició que, des de la distància, estarà molt pendent del partit.

 

Aquest partit es podrà seguir en directe per Esport 3, Ràdio Granollers i @BMGranollers.

 

Som-hi, Fraikin!

 

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT