fbpx

Imatge de la final Aleví Femení | Foto: Xavier Solanas

El torneig ha acollit a més de 40 equips d'arreu del territori. Destinat a categories formatives, ha estat organitzat pel BM Granollers, el gran guanyador de la jornada

Minihandbol1La catorzena edició del MiniHandbol a Granollers ha tingut com a protagonistes a més de 500 nens i nenes repartits en més de 40 equips d'arreu de Catalunya. Tots els participants han estat de categories formatives (prebenjamí, benjamí i aleví) en grups masculins i femenins. Al llarg de set hores els més petits han pogut gaudir de l'handbol competint: l'objectiu del torneig és que aquests nens tinguin el seu primer contacte en tornejos amb eliminatòries, fase final i premis als campions i sotscampions. "Aquest any hem tingut menys participants: aquesta setmana és festa. Tot i això, la participació ha estat més alta de la que ens pensàvem". Raul Campos, un dels coordinadors del torneig, ha fet un balanç "molt positiu" de la jornada. 

La jornada ha començat amb modificacions en l'horari i les localitzacions: el pla d'alerta per pluja activat pel Servei Meteorològic de Catalunya ha fet que els partits es juguessin a pistes diferents i que el temps de joc es reduissin. Tot i això, el format s'ha mantingut i tot s'ha desenvolupat amb normalitat. "Llàstima la pluja", assegura Campos, "perquè a nosaltres ens agrada tenir-ho més concentrat i s'hagués pogut jugar pràcticament la totalitat del campionat al Palau. Al final, hem hagut de recòrre a Can Bassa i a més partits al Tub per tal que tot quadrés".

El club amfitrió, el BM Granollers, ha estat el gran triunfador de la jornada: ha estat el guanyador en tres que les quatre categories (benjamí, aleví masculí i aleví femení). Una vegada més, hem pogut gaudir de la potència de la base del equips del Vallès, una comarca que respira handbol. Campos reconeix que la majoria del participants "són de la comarca, segurament per proximitat", però que tambe han vingut equips de molt més lluny, com Girona, "que s'ha de valorar especialment la gent que fa tants kilòmetres".

Aquest torneig és especial. Campos apunta que per als jugadors i jugadores, com qualsevol altre torneig, "és la millor manera de jugar contra equips que no estan a les seves lligues, als seus grups, i tenen la possibilitat de provar-se". A més, venir a Granollers i jugar al Palau "és un canvi molt substancial en la seva manera de viure l'handbol". D'altra banda, per al club i els organitzadors, aquest campionat és interessant perquè és un bon indicador de com està l'handbol a les categories base i el que podrem trobar d'aquí dos o tres anys, quan comencin a pujar de categoria", senyala Campos.

Com cada any, volem agrair a clubs, nens i pares la seva participació al torneig de MiniHandbol, juntament amb l'aportació dels nostres col·laboradors, especialment la Fundació Casa Ametller, que ha obsequiat als jugadors i jugadores amb peces de fruita.

 

  CAMPIÓ  SOTSCAMPIÓ
Prebenjamí  AEH Les Franqueses FH Roquerol
Benjamí KH-7 BMG Josep M Junqueras Handbol Bordils
Aleví Femení KH-7 BMG Handbol Sant Quirze
Aleví Masculí KH-7 BMG Miquel Prat KH-7 BMG Jordi Núñez

 

 

 

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

 

 

 

Banner InferiorcatCAT