fbpx

Últims dies per a incriure't a la GCup 2016!

El termini de registre acaba el 30 d'abril. De moment, ja hi ha 190 equips que hi participaran, amb Israel com a principal novetat internacional

cup

S'acosta l'estiu i ja s'olora la Granollers Cup. Queda poc més d'un mes (30 d'abril) perquè es tanquin les inscripcions de l'edició d'enguany, que es jugarà del 29 de juny al 3 de juliol. Durant cinc dies, la ciutat s'omplirà de vida i de colors respirant handbol en tots els poliesportius i places de Granollers, Canovelles, Les Franqueses i Vilanova.

Ja hi ha més de 190 equips inscrits per a la divuitena edició del torneig d'handbol més important del sud d'Europa. De fet, ja hem rebut inscripcions de conjunts catalans, espanyols i internacionals.

Aquest any hi debutarà Israel, que aportarà els seus primers participants a la història de la Granollers Cup. Hi tornaran a jugar l'Escola de Moscou i la Selecció Juvenil masculina de Corea del Sud, que no hi van ser la passada temporada. També tindrem jugadors i jugadores d'Escòcia, Suïssa, Bèlgica, Uruguai, Canadà o les Illes Feroe, entre d'altres.

Com a curiositat, en aquesta edició hi participaran, com a mínim, quatre esquadres de les Illes Canàries: Costa Teguise, Zonzamas, San José Obrero i Puerto del Carmen.

La Granollers Cup té, des del passat any, la seva pròpia pàgina web: www.granollerscup.com. També pots estar al dia de les últimes novetats del torneig a través de les xarxes socials del campionat: Facebook i Twitter.

Vine a gaudir d'una setmana d'handbol! Inscriu-t'hi!

Si no pots venir a jugar, fes-te voluntari/a en aquest enllaç. No et perdis l'experiència!

 

 

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT