Fotografia d'equip prèvia a la disputa del partit entre el Dínamo de Bucarest i el Fraikin BMG

El Fraikin BMG de Carlos Viver i Antonio Rama s'imposa al difícil Dínamo de Bucarest a domicili i es posa primer de grup a falta d'un partit

Els vallesans han estat lluitadors i amb intensitat fins el final d'un joc emocionant amb una afició de les més sorolloses d'Europa. Un darrer gol de contraatac del pivot Adrià Figueras i l'enorme aturada final de Bombom Almeida, van permetre a l'equip fer-se amb una meritosa victòria importantíssima de cara al futur europeu del grup.

La primera meitat va començar amb un Fraikin que jugava els primers compassos amb una defensa que es mostrava una mica més relaxada que normalment, és per això, que el Dínamo aconseguia els avantatges dels primers minuts de joc; va ser al minut 8, quan amb un gol del defensa Marc Garcia, el Fraikin es posava per primer cop per davant al marcador amb un 4:5. De fet, la màxima renda que podrien aconseguir els vallesans durant aquesta primera part seria la de +2, en aquest cas amb un 5-7 disputat al el minut 11. Durant els minuts següents, el Dínamo no afluixava i no es permetia deixar escapar els catalans, aquests, aconseguien apropar-se de nou i, fins i tot, tornar a posar-se per davant a poc més de 10 minuts del final de la primera amb un 9:8. A continuació, el màxim golejador pels vallesans, Adrià Figueras, empatava el partit a 10 el minut 22 i, a partir d'aquí, ambdós equips  competien de valent per a poder marxar als vestidors amb el domini a l'electrònic. Finalment, un gol del brasiler Zeba Pacheco el minut 28 i l'expulsió del difícil Jakob Vrankovic, que permetia el joc igualat de 5 homes en pista, permetia als de Viver mantenir la renda i, poder així optar a la superioritat en arribar al descans amb un 13:15 al lluminós.

La segona meitat del matx començava de manera molt positiva per una Fraikin que es creixia en atac plantant cara als perillosos Sandru i Vrankovic i que, amb els gols d'Adrià Figueras, Álex Màrquez i el capità David Resina aconseguien mantenir la renda de més 2 durant forces minuts (18-20) el minut 40. Els locals però, treien encara forces per a tornar a igualar el partit a 21 durant l'equador de la segona tot aprofitant uns moments en què els vallesans abaixaven la guàrdia. No obstant això, una gloriosa passada de Teixeira a Figueras de contraatac i, un penal aconseguit per Resina posaven de nou al Fraikin per davant (25:26 minut 55). L'empat a 26 semblava que seria el culminant de la jornada europea però, un darrer gol del salvador Adrià Figueras i una enorme aturada de Bombom en un darrer llançament del Dínamo sobre la botzina, convertien als catalans en vencedors d'un encontre importantíssim que, alhora, els situava com a primers de grup.

El Fraikin aconseguia doncs, el millor dels finals que podia tenir ahir davant d'un públic duríssim a la Sala Polivalent de Bucarest. El proper diumenge a les 20:30 hores, l'equip jugarà el darrer partit de la fase de grups davant el danès Aalborg Handball al Palau d'Esports. L'equip de Viver, depèn únicament d'ell mateix per a poder seguir al capdevant de la classificació i, seguir viu en aquest gran somni europeu.

Bombom Almeida: "Ha sido un partido muy bonito por parte de todo el equipo" Escolta

26 - Dinamo de Bucarest: Irimus; Ragot (6), Asoltanei (4), Sandru (4), Zulfic (3 p), Mocanu, Vrankovic (9); Diaw, Mironescu, Savenco i Mousavi.
27 - Fraikin Granollers: Almeida; Teixeira, Marc García (1), Ferrer (1), Solé (4), Resina (1), Pacheco (3); Blanxart, Arnau García (1), Pérez (1), Figueras (7), Cañellas (6), Valadao (1) i Márquez (1).