fbpx

Arnau Garcia amb possessió de pilota davant el BM Bada Huesca (2014/15). Foto: Xavier Solanas

 Després de l'aturada del Preolímpic, el Fraikin reprèn la lliga a casa rebent el Bada BM Huesca

 

Després de dues setmanes, el Fraikin reprèn la lliga dem+a (20:30) al Palau davant el Bada BM Huesca, un rival que sempre s'ha mostrat competitiu en les últimes temporada. El BM Huesca arriba com a 7è i amb els exporters del BMG Arguillas i Pejanovic. El Fraikin vol defensar la 3a plaça abans de visitar l'Ademar de Lleó (4t).

L'equip de José Nolasco és un grup amb molta experiència que acumula ja forces anys situant-se a la part alta de la classificació. Els d'Osca es caracteritzen per ser un equip molt dur i rocós,i, que compta amb una de les defenses més difícils de la lliga. En la part ofensiva, tampoc es queda enrere per experiència ni per homes que fan mostra de la seva qualitat handbolística. En el partit d'anada, els de Viver van patir de valent i de fet, només van poder tornar amb el punt de l'empat tot acabant amb un 29-29 al marcador.

L'aturada d'uns dies a causa del Preolímpic ha ajudat als homes de Viver a poder fer una petita desconnexió necessària per a donar una mica d'aire als dies de intensa competició viscuts darrerament. No obtant això, el tècnic Carlos Viver té molt clar que la plantilla es troba en un dels moments més claus de la temporada."En su casa hicieron un partido más que correcto y teninedo en cuenta que puede optar a plaza europea, tenemos claro que va a luchar el partido al máximo" comenta Viver. Dos equips amb plantilles molt similars que lluitaran per uns 2 punts molt importants de cara a aquesta recta final de lliga que ja comença a veure el final.

Baixes pel partit de demà:

Guilherme Valadao Consulta el Perfil

 

L'equip vallesà ha recuperat finalment la totalitat de la seva plantilla a excepció del brasiler G. Valadao. A més a més, ahir va rebre de nou els 3 brasilers Pacheco, Teixeira i Almeida, que han estat disputant un torneig amistós a Doha, Qatar.

Segueix la jornada 23 de lliga a través de Movistar+, Ràdio Granollers Esports (radiogranollers.cat) i el Twitter del BM Granollers (@BMGranollers).  

 

Meritxell Martin Reina
Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT