Henrique Teixeira, clar protagonista del partit, abans de fer un dels seus llançaments. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin sua els 60 minuts però s'acaba fent amb la victòria de la jornada 23 davant el Bada BM Huesca

El partit de la 23ª jornada de la lliga començava amb un ambient un pèl fred al Palau d'Esports. Després d'una aturada de quasi 15 dies, l'equip de Carlos Viver començava dominant l'encontre a casa amb un gol d'Adrià Figueras des del pivot. La resposta per part del Huesca era ràpida i, només 15 segons eren necessaris per a que Diógenes Cruz posés el primer per als seus. Els de Nolasco havien començat forts especialment en les transicions de defensa a atac tot produint uns contraatacs que acabaven en gol. D'aquesta manera, els rivals es feien amb el primer parcial (2:4, min 5) i els de casa aconseguien un empat durant el minut 10 (5:5). Durant els minuts següents, els locals tenien uns instants de desconcentració i poc encert davant la porteria. Viver acabava demanant un temps mort molt necessari al minut 17 amb el qual donaria la volta a la situació. El míster granollerí no escatimava en els canvis i feia entrar els brasilers Teixeira i Pacheco, a més d'un recuperat Mamadou Gassama a l'extrem, Adrià Pérez i Porras. Els canvis funcionaven d'allò més bé a un Fraikin que canviava la dinàmica, aconseguia empatar de nou i, fins i tot, es posava per davant amb un gol del ràpid Adrià Pérez (10:9, min 20). Els vallesans mostraven galons tancant els darrers minuts de la primera part amb un bon domini i amb un Henrique Teixeira que brillava amb llum pròpia tot essent l'anotador protagonista per al seu equips fins aleshoes. Malgrat el domini granollerí, un gol de Dijá sobre la botzina permetia els visitants anar a vestidors amb empat a 14.

En la represa, el Fraikin començava de la millor manera amb gols de Porras i Solé per obrir escletxa i assolir la màxima renda del partit durant el minut 38, quan el jove Ferran Solé marcava el 22:17 i, seguidament, Marc Garcia de contraatac ampliava 23:17. El grup de Carlos Viver vivia els moments de màxim esplendor i ampliaven diferències recuperant moltes pilotes que convertien en contraatacs i gol. L'exporter granollerí Demetri Pejánovic es desesperava a la porteria sense saber com poder aturar la sagnia que s'estava produint (30:23, min. 49). No obstant això, no estava tot dit per part dels de Nolasco, que van resorgir amb un parcial de 0:4  amb el qual aconseguien posar-se de nou en el partit (30:27, min 53). Viver demanava temps mort, i és que els d'Osca posaven pressió fins el final i provocaven el patiment del públic granollerí en posar-se 32:31 amb el gol d'Álvaro Cabanas. Una falta en atac de Pacheco donava la possessió als visitants per a poder empatar el partit però, sortosament, l'error en el llançament permetia que el darrer atac fos vallesà. D'aquesta manera, i amb un últim temps mort per a la jugada final de pissarra, el partit va acabar amb un golàs del protagonista local, Henrique Teixeira, que posava el punt i final a la jornada 23 amb el 33:31.

Carlos Viver | "Muy contento por los 2 puntos conseguidos después del parón y ante un gran equipo" Escolta'l

Henrique Teixeira | "Ha sido un partido difícil ante un gran rival Asobal pero al final conseguimos la victoria" Escolta'l

David Resina | "Ens quedem amb bones sensacions i amb força per encarar un partit important com el de dissabte" Escolta'l

Pejanovic | "Sabemos que el Granollers juega a un balonmano intenso y, si alguien lo sabe bien soy yo" Escolta'l

Consulta les estadístiques aquí

33 - Fraikin BM Granollers: Almeida, Marc García (4), Ferrer, Arnau García (3), Figueras (2), Solé (9, 3p), Resina (3), Teixeira (7), Porras (1), Pérez (1), Cañellas (2), Gassama (1), Puig, Pacheco, Álex Márquez.

31 - Bada Huesca: Pejanovic (Arguillas), Cabanas (8, 3p), Eloy Glez., Muguerza, Novelle (6), Oier García (2), Dija (5); Doldán (4), Rochel (4), Nolasco (2), Escribano, Mira.