fbpx

Bordils, Les Franqueses del Vallès i el mateix Palau d'Esports seran els escenaris de Top4 per a la nostra base granollerina del cap de setmana

Aquest cap de setmana 4 equips del BMG disputaran les fases finals del Campionat de Catalunya: l'Aleví femení ho farà a Les Franqueses, l'Infantil A a Bordils i, finalment, el Cadet A i el Cadet Vallbona al Palau d'Esports.

L'Aleví femení, entrenat per Lorena Ramírez i Saio Talavera, tindrà rivals de gran potencial al seu davant i segons Ramírez: "guanyarà l'equip que menys errors cometi, tot està força igualat i no hi ha un equip clarament favorit". L'equip de les petites jugadores arriba a aquest Top4 especialment concentrades per a intentar aconseguir una victòria a la semifinal, i si així fos, fer un nou plantejament per al joc final. El joc en equip i la bona compenetració entre elles seran factors claus per a encarar de la millor manera aquesta competició de cap de setmana. "Són ràpides i disciplinades i, tot i que no anem com a favorites i malgrat serà molt disputat, podem guanyar!", comenta Lorena.

Pots consultar els horaris aquí Alevines lorena

En el cas del Cadet A BM Granollers de Bernat Barbany, aquest arriba preparat i havent deixat enrere les lesions de les últimes setmanes per a disputer aquest TOP4 de la millor manera. Havent recuperate tots els jugadors a excepció d'un per lesió al genoll, Barbany té molt clar que l'objectiu és un: guanyar el Campionat de Catalunya. Avui el grup s'enfrontarà al FC Barcelona B, equip que els granollerins han pogut vèncer amb nota en les 2 ocasions que s'ha vist les cares. En cas de victòria, demà diumenge els vallesans jugarien una final amb la il·lusió de revalidar el títol de campions de Catalunya Cadet per 4rt any consecutiu.

Barbany ho té molt clar: "L'equip vol mostrar la seva millor versió per tractar d'aconseguir ser un dels millors equips d'Espanya. Per aconseguir-ho, primer haurem de supercar una fase que, de ben segur sera complicada!".
El Top4 cadet, que enguany té lloc a casa, una molt bona oportunitat per a veure el millor handbol Cadet català a Granollers. "Animo a tothom a que passi pel Palau Olímpic per a gaudir amb nosaltres", comenta Barbany.

El Cadet Vallbona BM Granollers de Samuel de Samuel Sánchez i Pol Blanchart també tindrà la sort de poder disputar el Top4 a casa. Avui dissabte disputaran les semifinals contra un complicat FC Barcelona. Tot essent conscients de que s'enfronten a un partit molt difícil, el grup no perd la confiança i força per a lluitar per lavictòria. Demà, l'equip granollerí es jugarà el 3r o 4t lloc contra el FC Barcelona B, equip contra qui els vallesans tenen especialment opcions per a batre i, poder-se fer amb una 3a plaça que seria ja un molt bon objectiu realitzat per a aquest Top4.

Pots consultar els horaris dels 2 equips cadets aquíCadetA-Barbany

Finalment, l'Infantil A BM Granollers, entrenat per Sergi Escurriola i Maria Estirado, arriba al seu Top4, que tindrà seu a Bordils. L'equip ha jugat una lliga regular molt completa i a un molt bon nivell. La competició en el seu cas es preveu força igualada. "Aspirem a guanyar tot i jugar les semifinals contra l'amfitrió, l'Handbol Bordils i si ho aconseguim, jugar una gran final contra 2 equips (FC Barcelona i BM La Roca) que tindran un enfrontament molt renyit entre ells", comenta Escurriola. Tot i que l'equip gironí H. Bordils vindria a ser un dels menys perillosos per als vallesans, aquests són conscients de que els gironins juguen a casa i, per tant, tindran a tot el seu públic entregat. Els granollerins tampoc podran abaixar la guàrdia amb el FC Barcelona, un equip molt físic on la seva principal virtud cau en la velocitat i intensitat, a banda de comptar amb un jugador molt determinant. La Roca, també compta però amb un dels millors jugadors de la categoria especialment a nivell físic, tactic i tècnic, a més a més, segons Escurriola, és un equip que sap competir fins el final. "Tenim un grup de nanos amb molt bon nivell i només depenen del que mostrem per a poder arribar a la fase final amb tota la il·lusió i opcions possibles".

Pots consultar els horaris aquí

Podràs seguir els resultats en directe a través del nostre twitter @BMGranollers.

Meritxell Martin Reina
Equip de Comunicació del BM Granollers

 InfantilA-Escurricadet-vallbona1516

Banner InferiorcatCAT