fbpx

El primera línia Marc Garcia després d'anotar un dels seus gols en lliga. Foto: Xavier Solanas

Sense temps per a descansar, el Fraikin rep un equip que compta amb jugadors destacats com el brasiler Chiuffa i el veterà porter Hombrados, i que ha aconseguit una bona dinàmica de resultats als últims partits.

 

El temps torna a ser l'element que marca una agenda apretada de partits per a l'equip vallesà. En disputar la jornada 24 contra el talentós Ademar de Lleó el passat dissabte, matx que va deixar amb molt mal regust de boca als de la casa, els de Viver ja tornen a comptar amb 2 noves cites setmanals. Avui serà al Palau tot rebent al BM Guadalajara de César Montes i, diumenge, tornarà a la competició europea també a casa amb el danès Bjerringbro-Silkeborg (17:30h).

El BM Guadalajara, 11è a la taula de classificacióamb 16 punts, va ser un dels equips que enguany el Fraikin va poder guanyar amb més solvència que en altres ocasions. El partit d'anada entre ambdós equips, va deixar un resultat de 23:29 al lluminós. L'equip manxec de César Montes és un grup amb un joc tàctic ben portat a terme pels seus jugadors i compta amb una plantilla molt respectada pels tècnics granollerins. Una bona línia defensiva encapçalada per jugadors dirigents com Mikel Redondo i Ales Abrao. Pel que fa a l'atac, despunten amb bones resolucions entre ells l'extrem esquerrà brasiler Chiuffa i, una bona primera línia amb Màrquez, Victor Montoya. A tenir present també una molt bona organització a la posició central portada a terme per López Rey; i finalment, un lateral esquerrà hongarès fixat aquesta temporada, Janos Levente.  Una temporada que cada cop més més aprop el final.

Per als de Viver i Rama, el partit es presenta com a una nova ocasió per a demostrar el bon treball que porten realitzant durant tota la temporada i, ve a ser una nova batalla en la que els catalans s'hi hauran d'entregar de valent. Després de que el passat cap de setmana els granollerins visquéssin un dels pitjors encontres de la temporada a casa del gran rival Ademar de Lleó, el conjunt local ha passat pàgina el més ràpid possible i només es concentra al partit d'avui i l'europeu del proper diumenge. Les baixes previstes per a aquesta jornada 25 són Álex Márquez (Consulta el perfil) i Moi Blanxart (Consulta el perfil).

Avui dimecres a les 20:30 hores el Fraikin agafa empenta per tornar a donar-ho tot a la lliga intentant i plantar cara a tota dificultat patida els darrers dies. L'encontre es podrà seguir a través del Twitter del BM Granollers i per Ràdio Granollers Esports (radiogranollers.cat).

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT