Mamadou Gassama defensat per 2 dels defenses liles del Bm Guadalajara. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin no convenç i ho acaba pagant amb el preu de l'empat.

El Fraikin BM Granollers ha acabat treient únicament el punt de l'empat de la jornada 25 contra el BM Guadalajara. El d'avui no ha estat un partit fàcil per als de Viver, que tot i estar per davant pràcticament durant tot l'encontre, han patit fins els darrers instants del matx.

La primera part servia al Fraikin per a posar-se com a dominador de l'encontre, fet que el conjunt local aconseguia mantenir durant tota la primera meitat. No obstant això, els de Viver no podien relaxar-se ni un moment ja que els de Carlos Montes els seguien constantment a una distància de no més d'1 o 2 gols. La màxima renda aconseguida pels catalans es produia durant el minut 17, quan el lluminós marcava el 8:5. Aquesta primera meitat estava marcada per la intensitat per part dels dos rivals i per un bon joc, en especial, a les dues porteries protegides per J.J. Hombrados i Bombom Almeida. De fet, els homes de Viver tenien força problemes per a finalitzar amb èxit els seus atacs que, en moltes ocasions, acabaven topant amb un dels històrics de la porteria espanyola. Els vallesans no aconseguien tampoc treure el màxim profit d'una doble superioritat obtinguda durant el minut 20 i l'intercanvi de gols marcava la dinàmica de joc fins al descans, que es tancava amb un 16:14.

De tornada al joc, el partit es reprenia amb força per part dels granollerins, que amb un gol del jove Ferran Solé repetia de nou la màxima renda de +3 obtinguda durant la 1a part (17:14); aquesta, però, no durava i els de Guadalajara es tornaven a apropar ràpidament. De fet, els de Montes aconseguien dos empats que feien tremolar al Fraikin durant alguns instants, un cop a 20 (min. 37) i l'altre a 22 a només 15 minuts del final. Els vallesans, però, aconseguien anar-se'n airosos amb respostes ràpides que permetien calmar mínimament els ànims. Tot i això, confiança no era precisament del que mancava a l'equip manxec, que tot i estar 4 avall a 5 minuts del final del partit (29:25), treia forces per a remuntar i posar el Fraikin a la corda fluixa. D'aquesta manera, arribats al darrer minut de joc, amb una exclusió d'Àlvaro Ferrer i amb l'atac a favor dels de color morat, Mellado no fallava i produïa el fatídic gol de l'empat a 30. Tot i tenir el darrer atac, i amb el temps mort dedicat al disseny de la jugada de pissarra per part de Viver, aquesta no funcionava i el darrer llançament s'estavellava contra la barrera d'homes. Així doncs, el partit finalitzava amb l'empat a 30 en el lluminós.

L'equip granollerí es concentrarà a partir de demà únicament en un objectiu: guanyar el partit EHF del proper diumenge. Havent realitzat la seva cita Asobal de la setmana, el grup somia amb poder jugar la Final Four europea, una gran fita per a uns jugadors que estan demostrant la continua lluita i entrega. Així doncs, animem a tota la ciutat granollerina a fer afició per diumenge i "petar un Palau" que ha d'estar ple de gom a gom. Els jugadors necessiten el suport i el caliu d'un públic que el faci vibrar en el seu matx contra el danès Bjerringbro-Silkeborg!

Carlos Viver: "Hoy necesitábamos sacar el partido sobretodo por la necesidad de estar más tranquilos" Escolta'l

Mamadou Gassama: "Queríamos sacar los 2 puntos sí o sí y al final se nos han acabado escapando" Escolta'l

Consulta les estadístiques aquí

30 - Fraikin BM Granollers: Almeida; Teixeira (3), Marc García (2), Ferrer, Solé (3), Resina (4), Pacheco ; Arnau García (2), Pérez (3), Figueras (5), M. Cañellas (3), Gassama (5).
30 - BM Guadalajara: Hombrados (Eceolaza), Mellado (4), J.M. Márquez (1), López Rey (1), Levente (1), Chiuffa (7, 1p), Mikel (1); Montoya (2), Bozalongo (6), Fuentes (2), Iker Antonio (3), Moya (2).