fbpx

El KH-7 BM Granollers vol guanyar dos punts molt importants davant de l'afició dissabte a les 17h al Palau

El KH-7 BM Granollers jugarà dissabte un nou partit important davant un rival directe: el Carobels CLEBA León. L'equip lleonès suma tres punts menys que el conjunt que dirigeixen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta, però està fent una molt bona temporada: com l'esquadra vallesana, mica en mica, s'ha allunyat de la zona perillosa de la classificació de la Divisió d'Honor Femenina, i certificar la permanència no és el seu únic objectiu. Ambdues esquadres volen liderar la zona mitja de la classificació i, de moment ho estan fent les granollerines. En la passada jornada, les noies de Francisco Álvarez van guanyar d'un gol al Canyamelar Valencia, un equip en una posició semblant a la del KH-7 BM Granollers. D'altra banda, les catalanes arriben després de dues jornades irregulars: van guanyar al Palau al tercer classificat, el Mecalia Atlético Guardés, però van perdre davant el Jofemesa Oviedo, un dels grups de la zona de descens.

Per part del Carobels ULE CLEBA León destaca una jugadora que ha estat internacional amb la selecció espanyola absoluta: Raquel Caño, extrem que també juga amb l'equip nacional d'handbol platja i que és, a més, una de les màximes golejadores de la Liga Loterías. També són jugadores importants les joves promeses Marta Méndez, que ha participat en convocatòries internacionals en categories juvenil i júnior, i la jove extrem Marina González, juntament amb la portera promesa Belén Palomino.

El KH-7 BM Granollers té una oportunitat d'or pera refer-se de la derrota a Oviedo i tornar amb força després de l'aturada per la Copa de la Reina. Al partit de la primera volta, les vallesanes van guanyar amb autoritat, però la situació de dissabte serà diferent. El Palau serà un factor clau: l'afició ha d'ajudar a l'equip per assolir els dos punts.

El partit es jugarà dissabte a les 17h al Palau d'Esports de Granollers.

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT