fbpx

Els vallesans esperen il·lusionats els 1/4 de final de l'EHF Cup, un premi a tota una temporada que per a ells és històrica

El Fraikin BM Granollers veu ja una mica més a prop el que pot convertir-se en un nou dia de glòria per a la història del Club granollerí. El proper diumenge a les 17:30h, l'equip de Carlos Viver rebrà al Palau el Bjerringbro-Silkeborg danès, per obrir una eliminatòria que la propera setmana es tancarà a Dinamarca. A banda d'un somni per a l'equip granollerí, superar aquesta ronda significaria el passi a la Final Four de la Copa EHF. Consulta el preu i la informació sobre les entrades

El Silkeborg es caracteritza per tenir a les seves files a jugadors de molta qualitat com Markussen al lateral esquerre amb un llançament exterior molt potent, Allan Damgaard al centre i lateral esquerre, jugador amb molt bon llançament i bon 1 contra 1. Destaquen també d'altres com Skube, que ressalta per les accions també d'1 contra 1 i en l'organització de l'equip. I, finalment, Mads, lateral esquerrà amb molt bon llançament.

Pots ampliar informació sobre l'equip rival aquífraikin-pina

Per altra banda, l'equip de Carlos Viver no ve de viure els millors dies de la temporada pel que fa a la la competició de lliga. Si el passat cap de setmana el conjunt català va caure a la pista de l'Ademar de Lleó, el passat dimecres, davant del BM Guadalajara, l'equip no va poder sostenir una victòria que tenia a les mans i es va haver de conformar amb l'empat. Tot i això, l'equip es manté fort mentalment i amb moltes ganes. "Sabem que l'eliminatòria serà complicada però també sabem que si juguem col·lectivament tindrem les nostres opcions i això és el que buscarem", comenta Viver.

El tècnic Carlos Viver ens trasllada el que suposa a aquestes alçades jugar els quarts de final de la Copa EHF: "Per a nosaltres és una eliminatòria, un premi, una il·lusió de tota una temporada que per a nosaltres és històrica. Estar a uns 1/4 de final d'una Copa EHF per a nosaltres és una il·lusió enorme".

Podràs seguir el partit per Ràdio Granollers (radiogranollers.cat), Esport3, i el twitter del BM Granollers (@BMGranollers).

 

Una gran prèvia per a una gran ocasió

A partir de les 15:45 es disposarà d'un bar exterior, a l'entrada del Palau d'Esports, tota una facilitat per començar a fer la prèvia d'un gran partit com és el del proper diumenge. A mes a més, hi haurà un inflable per a nens i un bar per a tothom.. Entre tots, diumenge hem de fer una gran festa! Els Xics ens acompanyaran a la graderia i faran un pilar al descans.

Demà, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el Club Banlonmano Granollers tindrà una parada on es vendran roses (Anselm Clavé 27, davant la casa Ramoneda), des d'on es viurà també la prèvia europea de diumenge tot venent entrades, samarretes, llibres... Hi esteu tots convidats a passar!

Diumenge, el Palau i Granollers han de sentir el que l'handbol està donant a la ciutat ens uns 60 minuts d'or per a seguir contruint una memòria del BM Granollers. Els jugadors, entrenadors, la pedrera, directius, socis, seguidors, famílies i tota aquella gent que estima l'handbol està convidada a un Palau que vol ser gran a Europa.

Nosaltres volem jugar la Final 4! Ens ajudes?

 

#JoVullJugarLaFinal4

#TotsAmbLaSamarreta

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT