Judith Vizuete ha anotat, entre Lliga i Copa, més de 100 gols aquesta temporada (Foto: Xavier Solanas)

Les vallesanes no han pogut sumar davant un rival directe per la vuitena plaça

Mireia Torras, una de les millors del partit (Foto: Xavier Solanas)El KH-7 BM Granollers tenia un repte complicat per davant: el Carobels ULE CLEBA León és un rival directe pels objectius de les vallesanes, i només tres punts els separaven a la classificació. El partit es preveia intens, i res més lluny de la realitat.

La primera part ha estat dominada per la igualtat en el marcador i en el joc. Les vallesanes han anotat els primers gols gràcies a grans contraatacs, però el Carobels ULE CLEBA León no s'ha quedat enrere i, amb Raquel Caño com a líder, ha agafat la iniciativa. El KH-7 BM Granollers ha mostrat un mur defensiu molt sòlid, amb moltes recuperacions de pilotes, però en atac les jugadores de José Luis Villanueva i Robert Cuesta han estat disperses. Sota pals, Andrea de la Torre i Ana Belén Palomino també han destacat. Les lleoneses, amb un joc més agressiu, han aconseguit marxar al descans amb una mínima avantatge (11-12).

Les catalanes han començat la segona part amb una exclusió de Mireia Torras. El Carobels ULE CLEBA León ha començat aquest segon temps amb molta força, i s'ha posat fins i tot a tres gols de les vallesanes (min 3, 11-14). Però el KH-7 BM Granollers, amb gols d'Ana Moreno, ha recuperat la diferència i ha tornat a entrar al partit. Però un temps mort demanat pel conjunt visitant ha tornat a desestabilitzar a les locals, el que ha obligat a Villanueva a fer el mateix (min 37, 14-18).

Un parcial de 0-7 ha trencat el partit. El KH-7 BM Granollers ha estat deu minuts sense anotar, i li ha passat factura (min 42, 14-21). Amb una defensa avançada, l'esquadra que dirigeixen Villanueva i Cuesta ha intentat remuntar el partit, però s'han quedat sense temps: a falta de cinc minuts pel final hi havia només tres gols de diferència (min 55, 21-24), però una gran Ana Belén Palomino sota pals durant tot el partit ha impedit que les vallesanes assolissin el seu objectiu. José Luis Villanueva, el tècnic, ha estat expulsat en els últims minuts de l'enfrontament.

La intensitat del Carobels ULE CLEBA León ha frenat la bona dinàmica del KH-7 BM Granollers, que haurà d'esperar per a confirmar la permanència matemàtica. En aquest partit dur i tens, les vallesanes no han baixat els braços en cap moment, el que ha permès que, com a mínim, tinguin el gol average a favor davant el conjunt lleonès.

La lluita per la vuitena plaça està més igualada que mai, i el KH-7 BM Granollers vol aconseguir-la. El proper repte serà a Zarautz, a la pista del cuer, un equip que només ha guanyat un partit aquesta temporada. Nova setmana, nous objectius.

24 - KH-7 BM GRANOLLERS (11+13): De la Torre (7 parades), Rosalez (6 paradas); Vizuete (7), Gassama, Poo (2), Moreno (3), Pi, Jabby (2), Sevilla, Dedieu (1), Torras (3), González (1), Rubio, Pérez (3), Bonilla (2), Donato

27 - CAROBELS ULE CLEBA LEON (12+15): Palomino (15 parades); González M. (1), Caño (9), Méndez (6), Del Ganso, Rodríguez, Vara, González A., Bartolomé (3), Mendoza (3), Ocariz (2), Sánchez (3)

PARCIALS: 3-2, 5-5, 7-8, 9-10, 10-11, 11-12 (descans), 14-14, 14-19, 15-21, 17-23, 21-24, 24-27 (final)