Marc Garcia celebrant un dels seus gols del partit. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin BMG fa un gran partit i encarrila el pas a la somiada Final Four

L'equip de Carlos Viver, rodejat per l'afició granollerina, s'ha imposat avui al potent Bjerringbro-Silkeborg danès. Ha estat un partit molt físic que els de casa han lluitat de valent durant els 60 minuts. Malgrat la igualtat viscuda, en especial, durant la primera meitat, els locals han despuntat durant el darrer quart de partit on han ofert a l'afició un gran espectacle handbolístic.

La primera meitat del matx s'ha caracteritzat per la igualtat entre dos equips que s'enfrontaven a un ritme frenètic sobre la pista. Després d'uns primers 15 minuts de joc molt parell on l'empat al marcador es produïa constantment, a partir del minut 16, quan amb una pilota tallada per Álvaro Ferrer que acabava en gol de contraatac de Figueras, començaven els primers avantatges importants del Fraikin. Els catalans arribaven fins a una màxima renda de +3 amb un gol del petit de la saga Cañellas durant el minut 18 (9:6). No obstant això, els darrers 10 minuts abans del descans servien als danesos per a escurçar distàncies i apropar-se de nou en el lluminós (min. 27, 11:10). Tot i així, el Fraikin aconseguia marxar amb un gol de diferència als vestidors (12:11) gràcies a la parada enorme de Bombom Almeida al fortíssim xut de Markussen sobre la botzina.

En la represa el Fraikin es mostrava més encertat que mai davant la porteria contrària i Cañellas, Pacheco i Arnau Garcia feien somiar a l'afició tot aconseguint rendes molt més importants que les obtingudes durant el primer temps. Almeida era protagonista també de grans aturades que ajudaven a donar encara més confiança a un Fraikin que es creixia cada cop més. La defensa danesa no donava a l'abast per aturar a unes feres granollerines que treien les urpes per aconseguir el màxim coixí de gols per al partit de tornada i, a la porteria, Ramussen es mostrava menys eficient que en la primera meitat. Els catalans arribaven a aconseguir una renda impecable de fins a 8 gols a dos minuts del final del matx (28:20) i, malgrat que Markussen i Hansen encara van fer alguna anotació més, el Fraikin era avui el gran conquistador de l'encontre, que va acabar amb el 30:24 final.

El Fraikin completa, doncs, un partidàs ple d'intensitat i agafa una renda de 6 gols per al partit de tornada dissabte vinent. Gràcies a un bon ritme del partit a la 1a part i saber fer d'un cop de timó amb encert a mitjan 2a part, l'equip podrà viatjar amb una bona renda a Dinamarca. L'afició, novament, ha vibrat i ha fet vibrar el Palau!

Arnau Garcia: "Tenemos que estar preparados para la vuelta en su casa y ante su aficón porqué va a ser muy duro" Escolta'l

Markussen: "Tendremos que hacer un muy buen partido en casa para intentar arreglar lo de hoy" Escolta'l

Carlos Viver: "La eliminatoria aún está abierta y conociendo el rival aún podemos sufrir mucho" Escolta'l

30 - Fraikin BM Granollers (12+18): Bombóm Almeida, Arnau García (7), Figueras (5), Solé (-), Cañellas (6), Resina (-) i Zeba Pacheco (6) -set inicial- Teixeira (1), Porras (1), Marc García (1), Ferrer (-), Pérez (2), Gassama (1).

24 - Bjerringbro-Silkeborg (11+13): Rasmussen, Thomsen (-), Hansen (3), Skube (6), Christiansen (2), Hundstrup (2) i Knudsen (3) -set inicial-; Larsen (ps), Nielsen (1p), Espersen (1), Markussen (5) i Jensen (1).