fbpx

Ferran Solé intentant lluitar per a poder fer el llançament. (Partit d'anada al Palau d'Esports) Foto: Xavier Solanas

El Fraikin cau a domicili davant el Naturhouse La Rioja i els de González asseguren així la plaça de sotscampions de lliga

El Fraikin BMG va caure a la pista "Riojana" per 36:30, fet que va convertir el Naturhouse, per tercer any consecutiu, en subcampió de la Lliga Asobal només per darrera del FC Barcelona. D'aquesta manera, l'equip de la Rioja deixava als catalans fins a 6 punts enrere i, confirmava també la plaça de la Lliga de Campions.

L'equip vallesà va ser qui va dominar l'electrònic del partit durant els primers 15 minuts. Amb diferències, majorment de 2 gols amunt, el Fraikin demostrava estar a tot tot i la gran intensitat dels darrers dies en haver tornat de l'EHF Cup i haver-se reincorporat el joc de lliga inmediatament. A la pista, ambdós equip deixaven patent la qualitat pròpia de ser el 2n i el 3r de la taula de classificació, tot i això, la tensió i el nerviosisme de competició era quelcom present en el joc i es donava en forma d'errors. En arribar al minut 15 però, arribava l'empat a 9 al lluminós i, a partir d'allà, les tornes es canviaven i eren els locals els qui es posaven al capdavant del marcador. Pedro Rodríguez i Angel Fernandez destacaven en els contraatacs que permetrien als de Logronyo anar-se posant per sobre dels de Granollers. La distància dels dos gols de dierència es mantenia fins a arribar al xiulet del descans on ambdós equips anaven a vestuaris amb el 21:17.

En la represa els de Carlos Viver sortien amb la força i les ganes d'intentar tornar a donar la volta al marcador; No obstant això, allà estava Gurutz Aguinagalde, que durant el 2n temps abaixava la persiana per a no deixar entrar cap pilota vallesana i, donava així, una ajuda crucial al seu equip que si trobava més encert davant la porteria catalana. La combinació explosiva d'un destacat Javi Garcia en atac, les esmentades aturades d'Aguinagalde i contraatacs rapidíssims al nivell dels del final del primer temps, eren la barreja explosiva per a portar als locals a una gran victòria amb la que firmaven, a més, el títol de sotscampió de lliga.

D'aquesta manera, el Fraikin tornava de Logronyo sense els 2 punts i amb poc temps per a passar pàgina i intentar centrar-se en una recta final en forma de 2 partits. El proper dimecres es veurà les cares de nou a domicili a casa del Ciudad Encantada (9è). Un altre rival que sempre pot presentar moltes complicacions i que, sense dubte, l'equip de Carlos Viver haurà de treballar a fons per a poder lluitar pels penúltims 2 punts de la temporada.

 

36 - Naturhouse La Rioja: Kappelin (Aguinagalde); Molina, Vigo (3), Garabaya, Langaro (6,1p), Garcíandía (3), Ángel Fernández (9), Pedro Rodríguez (5); Sánchez (2), Luisfe (1), Javier García (5), Val (1) i Cadarso (1).

30 - Fraikin Granollers: Almeida (Sastre (1)); Blanxar, Arnau García (7), Salva Puig, Pacheco (2), Ferrer (1), Solé (6); Teixeira (3), Porras, Adriá Pérez, Figueras (1), Marc Cañellas (3), Resina (3,1p) i Álex Márquez (3).

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT