fbpx

Álvaro Ferrer fent el llançament a porteria durant el partit d'anada contra el GlobalCaja Cdad. Encantada (Temp 2015/16). Foto: Xavier Solanas

El Fraikin s'enfronta a la última batalla a domicili avui contra el GlobalCaja Ciudad Encantada de Cuenca

 

L'expedició del Fraikin BM Granollers va sortir ahir direcció Cuenca per a lluitar pels penúltims 2 punts de lliga en el seu darrer desplaçament de la temporada. Els vallesans van fer, fins i tot, una sessió d'entrenament a el pavelló El Salgar on, avui a les 20:30 hores disputaran el real matx contra el GlobalCaja Ciudad Encantada. adri-cuenca-fraikin

L'equip de Lidio Jiménez, 9è a la taula de classificació,  passa actualment per un moment dolç i totalment superant amb escreix unes jornades fatídiques que durant unes setmanes van portar a pensar en la preocupació del descens. Reconfortat i havent-se superat, els de Jiménez s'han aixecat i han dut a terme unes bones jornades que els ha parmès tornar a la tranquil·litat i a la lluita partit a partit tot sabent que estan salvats. Els de Conca presenten força perill a la zona del lateral esquerra amb Alves i Zejak, jugadors amb un gran llançament; al centre, Rafa López està destacant per un molt bon  joc, en especial en els darrers encontres; i en el lateral esquerrà, Valles és sempre un jugador a tenir molt present per la seva experiència. Els extrems també estan ben curtits amb Vainstein, que està fent una gran temporada i Tolmos, un jugador molt versàtil i que defensa a diferents zones i fa llançaments exteriors molt potents. Segons el tècnic granollerí Carlos Viver: "És un equip molt perillós i especialment a la seva pista. Recordo haver jugat contra ells la passada temporada en un moment on l'equip conqués estava en zona de descens i, com ens van guanyar jugant com si fóssin el mateix Kiel alemany. A més, s'ha de tenir en compte que és un últim partit de temporada i a la seva pista, està clar que aniran a mort".

Per la seva banda, l'equip granollerí vol intentar guanyar els partits que els queda per a culminar la lliga. Tot i això, saben que el últim, serà el més dur en tractar-se del gran FC Barcelona. Si els catalans guanyessin avui, aquests podrien tornar a conquerir la 3a plaça de lliga que ocupa novament l'Ademar de Lleó amb 1 punt més que els catalans. No obstant això, els de Viver s'hauran de treballar a fons un matx com el d'avui on la victòria no és pas un camí planer. L'equip, no podrà comptar amb el porter Cesar Almeida ni amb el jove Mamadou Gassama. D'aquesta manera, entren en la convocatòria els jugadors Salva Puig i Marc Guàrdia.

Avui a les 20:30 doncs, darrer partit a domicili per un Fraikin que pot sumar uns 2 punts molt importants de cara a reconquerir la 3a plaça de la taula. Segueix l'encontre a través del nostre Twitter (@BMGranollers), o per Ràdio Granollers Esports (radiogranollers.cat)

Baixes per al partit d'avui:

Cesar Almeida Consulta el perfil

Mamadou Gassama Consulta el perfil

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT