Adrià Pérez, màxim anotador del partit d'avui celebrant una de les victòries al Palau d'aquesta temporada. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin aconsegueix una victòria de mèrit i torna de Conca amb els 2 punts

El Fraikin BM Granollers es plantava a la pista El Sargal de Conca rodejat d'un mínim de 500 espectadors preparats per a fer molt soroll i animar al seu equip en el darrer partit a casa de la temporada. L'equip granollerí feia les primeres anotacions del partit i el primer parcial de 5 minuts era de color blanc i blau amb un gran 0-3. El primer pels de Conca arribava al minut 6 (1-3) i, tot i la bona actuació de Pol Sastre sota la porteria vallesana, Vial no es quedava enrere. La bona actuació del porter contrari i contraatacs ben finalitzats pels locals, servien per a que arribats al minut 12, s'acabés produint el primer empat de l'encontre (4:4). El Fraikin s'omplia de ràbia i amb un gol potentíssim del madrileny Márquez, un d'una pilota recuperada de Marc Garcia, i un altre del canell d'or Ferran Solé feien un parcial de 0-3 que col·locava novament al Fraikin amb l'avantatge. A còpia dels de Granollers, els de Lydio Jiménez responien amb la mateixa moneda, i un parcial conquès de +3 posava pressió novament al Fraikin arribant al minut 20 amb el 9:10. Durant els darrers minuts abans d'anar als vestidors, els granollerins tornarien a dir la seva. En la recta final, serien els gols de Gonzalo Porras des del pivot, Pacheco i Adrià Pérez els que acabarien de marcar les darreres diferències culminades per un golàs per l'escaire del brasiler Henrique Teixeira. El brasiler segellava el fi de la primera meitat amb un positiu 13:18, màxima renda aconseguida fins el moment.

En la represa, els de Viver sortien a la pista molt més centrats en el joc i amb ganes d'anar a per totes en tot moment. El jove Adrià Pérez destacava a l'extrem tot aportant al seu equip grans finalitzacions de contraatacs que juntament amb els gols Teixeira i Marc Garcia provocarien demanar el temps mort de Lydio Jiménez al minut 41 (18:25). El Fraikin s'anava trobant cada acop més còmode sobre la pista i Pol Sastre es trobava més que inspirat en aquesta segona meitat. Els granollerins posaven la directa i al minut 49 Marc Garcia posava la màxima diferència de +11 a l'electrònic (19:30). Els locals es veien superats i, cada cop, amb menys marge de correcció per a disminuir les distàncies. Els vallesans seguien oferint el millor de sí mateixos i mantenien la diferència d'entre 9 i 10 gols. Adrià Pérez era el màxim golejador del partit amb un 7/7 i Alejandro Màrquez anotava els 2 darrers gols per als seus en un matx que es tancava amb una victòria vallesana d'ofici 23:35.

Així doncs, els homes de Carlos Viver es feien amb els últims 2 punts a domicili de la temporada abans d'encarar la darrera jornada del proper dissabte dia 4 de juny, la del derbi contra el líder d ela taula, el FC Barcelona.

Àudio

Gonzalo Porras: "Hemos conseguido sacar los 2 puntos para despedir de la mejor manera la temporada" Escolta

Consulta les estadístiques aquí

23 - Globalcaja Ciudad Encantada: Leo Vial (Samuel); Vainstein (7,1p), Hugo López (1), Zejak (4), Thiago Alves (4), Sergio Valles (2), Miguelón (1); Limonero, Tolmos (1), Frade (3) i Garrote.
35 - Fraikin Granollers: Pol Sastre; Arnau García (4), Figueras (1), Ferrán Solé (1), Marc Cañellas, David Resina (3), Márquez (3); Teixeira (5), Porras (4), Blanxart, Marc García (3), Adriá Pérez (8), Salva Puig i Pacheco (3).