fbpx

El KH-7 BM Granollers diu adéu a una bona temporada a la màxima cetegoria de l'handbol femení

Les vallesanes acaben la temporada a Galícia davant un rival que lluita per mantenir la cinquena plaça. Dissabte a les 19h

 

KH7 0002El KH-7 BM Granollers acomiada la temporada davant el Porriño, un rival de molt prestigi. En aquest últim partit de la temporada, les vallesanes poden aspirar a quedar en la novena posició, sempre i quan perdin els altres rivals (Elche Mustang, Carobels ULE CLEBA León i Canyamelar Valencia). D'altra banda, el conjunt gallec vol mantenir la cinquena plaça, una oportunitat que les noies d'Abel Estévez no volen perdre.

Ambdós equips s'han enfrontat quatre vegades en les dues temporades que el KH-7 BM Granollers porta a la Divisió d'Honor Femenina. D'aquests quatre partits, tres els ha guanyat l'esquadra catalana (un d'ells, l'any passat, en els quarts de la Copa de la Reina, als penals). És per això que les vallesanes viatgen amb la il·lusió de tornar amb una victòria que serviria per tancar una gran temporada. Cal recordar, també, que el Porriño es va quedar a només un gol d'arribar a la final de la Copa de la Reina d'enguany, de la que la ciutat gallega era l'organitzadora.

Per part de l'equip local destaca, com a màxima golejadora, Soraia Lopes, que ha anotat 155 gols. També ho fan la central Cecilia Cacheda (59 gols), l'extrem Sarai Samartín (83 gols), la portera Susi Sánchez, i l'extrem catalana Sara Gil (55 gols). Abel Estévez, el tècnic gallec, ha aconseguit fer un bloc jove i compacte que serà complicat de superar.

El KH-7 BM Granollers viatja amb les ganes d'acabar la temporada amb una victòria. Aquest serà l'últim partit d'algunes jugadores amb la samarreta de l'equip vallesà, com Andrea de la Torre, Marjo Dedieu i Priscila Donato, que podrien estar convocades per jugar l'enfrontament.

El partit es jugarà dissabte a les 19h i es podrà seguir pel twitter del club.

Banner InferiorcatCAT