fbpx

El Fraikin mostra la seva millor versió contra el campió de lliga i tanca una temporada d'èxits

 

El Fraikin BM Granollers va plantar cara al que ja s'havia consagrat com a campió de lliga des de feia setmanes enrere. Un bon partit dels vallesans no va posar les coses fàcils als homes de Xavi Pascual que, tot i anar-se'n en el marcador en més d'una ocasió, no van acabar obtenint una renda especialment diferenciada enfront dels granollerins.ATG 9181

Després d'una sacada d'honor a càrrec del Sr. Francesc Requena, guanyador de la lliga del soci d'enguany, el derbi català va començar amb la força granollerina. El jove Marc Cañellas feia el 1r per al seu equip i seguit d'un altre gol de Figueras els vallesans començaven manant en l'electrònic i feien que el 1r parcial fos granollerí (3:2). Poc a poc Pérez de Vargas s'anava creixent a la porteria i els blaugranes s'acabarien imposant donant la volta al marcador amb un Kyril Lazarov al "mando" del timó. L'intercanvi de gols entre ambdós equips seguia endavant i fins el minut 15 la igualtat regnava al Palau. A poseriori, un parcial de 1:5 era el detonant per a que Viver demanés el 1r temps mort del partit. El suspir semblava haver causat un bon efecte entre els locals i Teixeira entrava dues pilotes per al seu equip. No obstant això, el Barça no afluixava i amb pocs minuts aconseguia el màxim avantatge fins el moment (13:19). Els de la casa retallierien, sortosament les distàncies i, amb un gol de Marc Garcia quasi sobre la botzina, aconseguia anar al descans amb el 15:19.

En la represa, els vallesans donaven el millor de si mateixos i amb una defensa ben treballada i un Pol Sastre (44% d'encert) esplèndid sota pals aconseguien reduir les distàncies al lluminós fins a posar-se un avall (min 43. 21:22). Poc durava però aquell moment de màxima igualtat, Victor Tomás feia mostra de la seva característica rapidesa per a sumar pels seus i Pérez de Vargas tornava a abaixar la persiana barcelonina. D'aquesta manera, el Barça guanyava novament un considerable avantatge de +5 (min 50- 22:27). Els vallesans no deixaven de remar i amb un destacat Adrià Figueras, que aconseguiria el seus 200 gols a l'Asobal, tornaven a apropar-se mica en mica al marcador. A punt de culminar l'encontre, Solé tenia opció per a arribar a posar-se només a 1 gol però la passada de porteria seria massa llarg i el matx quedaria ja sentenciat. Victòria per als homes de Pascual que sumaven la seva 3a lliga Asobal invictes. Els de Carlos Viver per la seva banda tancaven la temporada amb un 4t lloc molt lluitat i merescut i, tancaven la temporada tenint en pista a molts jugadors de la plantilla que l'any vinent no seguiran al conjunt vallesà. 

Estadístiques del partit aquí

Estadístiques de la temporada aquí

El Fraikin acomiada la temporada en 4a posició a la lliga i amb el gran èxit de la Final Four de Nantes, que quedarà al record com una fita històrica.

 

Un final de partit d'homenatges, acomiadaments i reconeixements

El Fraikin tancava la temporada amb un bon partit i comiats molt emotius dels jugadors que deixen l'equip. Salva Puig, Moisès Blanxart, Ferran Solé, Bombom Almeida, Henrique Teixeira i Zeba Pacheco van rebut el reconeixement de l'afició, que va acomiadar l'equip amb una llarga ovació per la gran temporada.

A més a més, Ferran Solé va rebre el trofeu de màxim golejador de la temporada 15-16 i, per altra banda, Adrià Figueras, va rebre el premi MGL Administració de Finques a millor jugador. Enhorabona novament als 2!

Les emocions eren més que palpables a un Palau d'Esports que veia com s'apagava una nova temporada. Una temporada que ens ha deixat molts moments gloriosos i, com sempre, d'altres de lluita i patiment. Però, sempre serà una temporada que recordarem, en especial, per ser la primera on vàrem tenir la oportunitat de viure la gran Final Four de Nantes i tocar la gloria amb la punta dels dits.

Gràcies, equip! Gràcies, afició!

 

29 - Fraikin Granollers: Almeida (Sastre); Arnau García (4), Figueras (5), Solé (4, 2p), Cañellas (5), Resina (1), Márquez; Teixeira (3), Porras, Blanxart (1), Marc Garía (1), Ferrer, Pérez (1), Puig i Pacheco (4).
31 - Barcelona Lassa: Pérez de Vargas; Tomás (3), R. Entrerríos (2), Sigurdsson (4), Syprzak (3), Morros, Jicha (2); Sorhaindo (2), Sarmiento, Ariño (2), Gurbindo (4), Jallouz (4) i Lazarov (5, 1p).

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

 

 

 

 

  ATG 9668salva

Banner InferiorcatCAT