fbpx

Les 4 incorporacions del Fraikin BM Granollers per a la temporada 2016/17. Vladan Loncar, Michal Kasal, Álvaro Cabanas i Jorge Silva.

El Fraikin BM Granollers 2016/17 ja compta amb 4 fitxatges: Michal Kassal, Vladan Loncar, Álvaro Cabanas i Jorge Silva. A continuació, et fem conèixer una mica més aquests jugadors.

 

Michal Kasal 

El jove txec de 22 anys i 2,10m d'alçada ha signat per 2 temporades amb el Fraikin BM Granollers. És d'un lateral esquerre provinent de l'Aix-en-Provence francès, que també ha militat a equips com el FC Barcelona B, el Celje i el Porto. Es tracta d'un jugador imponent, no únicament per la seva envergadura, sinó per tenir un llançament molt potent i per haver treballat la posició defensiva, especialment durant el seu pas pel FC Barcelona. El txec forma part de la selecció nacional del seu país i ha participat a competicions europees com la Lliga de Campions, que va disputar amb el Celje, on va acabar en cinquena posició, i la Copa EHF amb el Porto la temporada 2014/15.

Visualitza el jugador en acció quan va arribar a Barcelona per a jugar amb el FCB

 

Vladan Loncar

És un lateral esquerre bosnià i s'incorporarà al Fraikin BMG per 1 temporada (1), cedit pel Pick Szeged hongarès. Loncar, de només 19 anys, medeix 2,01 metres. Durant les dues temporades anteriors ha vestit la samarreta del Pick Szeged, tot i que ha jugat especialment amb l'equip filial. Amb aquest conjunt, la temporada passada va ser el màxim golejador de la segona divisió hongaresa. El jugador ja coneix Granollers perquè va jugar la Granollers Cup amb el Visoko bosnià.

Visualitza algunes de les millors jugades que el jugador inclou al seu vídeo CV

 

Álvaro Cabanas

Seguidament, un altre fixatge tancat és l'extrem esquerre Álvaro Cabanas, per 2 temporades. Considerat com una de les perles de l'handbol espanyol, Cabanas, fill del jugador internacional Javier Cabanas, té ja un bona trajectòria. Des de la seva etapa com a juvenil a l'Agustinos d'Alacant, el jugador no va passar desapercebut per a molts ulls de l'handbol estatal. A partir d'allà, Cabanas va passar per les files de l'Ademar de Lleó i ha vestit les samarretes del BM Villa de Aranda o del BM Huesca, club d'on prové. A més a més, el jove va ser cridat pel seleccionador Manolo Cadenas aquest hivern per a cobrir la baixa de Joan Saubich en el Torneig Internacional de Polònia que els Hispanos van disputar el passat novembre. Cabanas és un diamant que vol seguir els passos del seu pare, que va arribar a disputar fins a 200 partits amb la selecció espanyola i 3 Jocs Olímpics. 

Visualitza les millors accions del jugador durant de la temporada 2015/16

 

Jorge Silva

Finalment, el lateral dret Jorge Silva fitxa també per 2 temporades. El jugador portugués té 27 anys, 2,02m d'alçada i prové de l'Helvetia Anaitasuna. Silva podrà aportar al Fraikin gran qualitat al llançament exterior, explosivitat i bona defensa; a les 3 últimes temporades a Asobal, ha obtingut una mitjana de 100 gols. Silva és internacional amb Portugal passarà i arriba a Granollers després d'haver militat durant 2 temporades al BM Guadalajara i 2 més a l'Helvetia Anaitasuna.

Visualitza algun dels moments de la temporada de Jorge Silva en imatges

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

 

VLADAN LONCAR

MichalKasar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alvaro-cabanasda-silva

 

 

 

Banner InferiorcatCAT